EMMY 2015

VAL VRUĆINE Zvijezde okupane znojem, neke se skoro onesvijestile!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lepeze, prijenosni ventilatori, rupčići... svaka sitnica se tražila kako bi se rashladili barem na tren. Nije bilo lako zvijezdama koje su se našle na Emmy dodjeli nagrada...

Crveni tepih nikada nije bio tako užaren do sada – doslovno! Mnoge zvijezde su se i našalile poželjevši da nisu bile nominirane ove godine, a obzirom na visoke temperature koje su ugrijale crvenih tepih Emmyja u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Olivia Culpo - 2 Hmm... Bivša misica mamila je poglede u opravici s mnoštvom otvora, a još jedna stvar potaknula je sve na razmišljanje!

Tko je dobio prestižni Emmy? Bila je to večer puna iznenađenja!

I dok su dobitnici kipića slavili kasnije, tema vrućine bila je neizbježna. Sa 38 stupnjeva Celzijevih i bez tračka vjetra, šminka se počela topiti, muške košulje natopile su se znojem, ljudi su postali nervozni, a glumica Olivia Culpo se skoro i onesvijestila!

TV voditelj i glumac Mario Lopez podijelio je fotografiju koja vjerno dočarava vrućinu – njegova leđa bila su potpuno mokra! I da, nekoliko je puna tokom večeri mijenjao košulje.

Komičarka Amy Schumer sa sobom je imala mali prijenosni ventilator, a pokušavala je ohladiti i voditelja Ryana Secreasta – barem na trenutak.

Pa vi recite da je lako biti zvijezda!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene