Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lepeze, prijenosni ventilatori, rupčići... svaka sitnica se tražila kako bi se rashladili barem na tren. Nije bilo lako zvijezdama koje su se našle na Emmy dodjeli nagrada...


Crveni tepih nikada nije bio tako užaren do sada – doslovno! Mnoge zvijezde su se i našalile poželjevši da nisu bile nominirane ove godine, a obzirom na visoke temperature koje su ugrijale crvenih tepih Emmyja u Los Angelesu.

Tko je dobio prestižni Emmy? Bila je to večer puna iznenađenja!

Vezani članci Olivia Culpo - 3 Zbog slatkog društva skoro pa ignorirala prijatelje, a onda je umalo pokazala previše Olivia Culpo i Christian McCaffrey Ranije nije imala sreće u ljubavi, ali srce joj je osvojio 4 godine mlađi sportaš od kojeg se ne odvaja

I dok su dobitnici kipića slavili kasnije, tema vrućine bila je neizbježna. Sa 38 stupnjeva Celzijevih i bez tračka vjetra, šminka se počela topiti, muške košulje natopile su se znojem, ljudi su postali nervozni, a glumica Olivia Culpo se skoro i onesvijestila!

TV voditelj i glumac Mario Lopez podijelio je fotografiju koja vjerno dočarava vrućinu – njegova leđa bila su potpuno mokra! I da, nekoliko je puna tokom večeri mijenjao košulje.

Komičarka Amy Schumer sa sobom je imala mali prijenosni ventilator, a pokušavala je ohladiti i voditelja Ryana Secreasta – barem na trenutak.

Pa vi recite da je lako biti zvijezda!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook