Ona je za njega magična

Teška bolest ga je promijenila, a sad je progovorio o neuzvraćenoj ljubavi prema glumačkoj zvijezdi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Val Kilmer uživao je na setu filma "Alexander" radeći s kolegicom Angelinom Jolie u koju se zaljubio.

Glumac Val Kilmer (60) u novoj knjizi "I'm Your Huckleberry" otkrio je da je bio zaljubljen u kolegicu Angeline Jolie (44). 

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Kako piše Daily Mail, Valu se sviđala Angelina prije nego su počeli snimanje na povijesnom filmu "Alexander" 2003. Glumac je istaknuo nije mogao dočekati da poljubi lijepu Jolie. Dodao je kako joj je htio kupiti i Gulfstream avion. 

Val je u filmu tumačio kralja Philipa II., a Angelina kraljicu Olympiju.

"Razvili smo prijateljstvo. Bio sam uz nju kad je njezina majka Marcheline Bertrand izgubila bitku s rakom. Obje su živjele u Marchelinom omiljenom hotelu, ili je možda bio Angelinin. Dogodilo se da sam i sam tamo boravio. Naše druženje je bilo značajno", napisao je u knjizi. 

Kilmer je ispričao kako je rekao Oliveru Stoneu, koji je režirao film "Alexander" kako će prihvatiti ulogu samo ako će kralj i kraljica imati jaka sjećanja da su se nekad jako voljeli prije nego se okrenu jedno protiv drugog. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I just wanted to wish everyone a wonderful day. It's an extraordinary time for all of us. Little by little we will rebuild our confidence. We know the strength of America. And that strength comes from each of us, united to do good and reinforce the importance of values and decency. I'd like to share this bit of wisdom from one of the greatest Americans, Mark Twain - "The best way to cheer yourself up is to try to cheer somebody else up." With that, I hope I've helped make your day and little brighter and that you'll take that feeling and pass it along to another. Stay safe and stay strong. Your Huckleberry.

A post shared by Val Kilmer (@valkilmerofficial) on

"Nije mu se baš svidio moj humor", istaknuo je Val. Kaže kako je Angelina bila najljepša kada nije bila u vezi, a tada je baš prekinula s glumcem Billyjem Bob Thorntonom. Ipak, između nje i Kilmera nije ničega bilo. Nakon što su snimili film, radila je na setu akcijskog hita "Mrs And Mr Smith" s Bradom Pittom koji je zbog nje ostavio suprugu Jennifer Aniston. 

"Kad me pitaju kakva je Angelina, uvijek kažem da je poput drugih žena i zvijezda, no da kod nje postoji ono nešto više. Ljepša je, mudrija, tragičnija, magičnija, ali i prizemljenija", objasnio je Val. 

Iako su njegova karijera i privatni život dugo ostali netaknuti uobičajenim holivudskim skandalima, u siječnju 2015. tabloidi su počeli pisati o tome da glumac boluje od tumora, no nakon dvije godine šuškanja potvrda je stigla tek u travnju 2017. godine kada je sam Val potvrdio u jednom intervju da vodi dvogodišnju bitku s rakom grla zbog kojeg mu je drastično smanjen raspon glasa te zbog kojeg danas ima respiratornih problema.

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene