Val Kilmer uživao je na setu filma "Alexander" radeći s kolegicom Angelinom Jolie u koju se zaljubio.

Galerija


Glumac Val Kilmer (60) u novoj knjizi "I'm Your Huckleberry" otkrio je da je bio zaljubljen u kolegicu Angeline Jolie (44). 

Vezani članci Angelina Jolie Tko bi rekao da će se Angelina na otmjenoj večeri pojaviti u njegovu društvu, već su krenule priče o novim ljubavnim iskricama! Johnny Lee Miller i Angelina Jolie Prije 25 godina oženio se bezvremenskom ljepoticom, ali i razveo od nje, a ona mu se nakon toliko vremena ponovno odlučila vratiti?

Kako piše Daily Mail, Valu se sviđala Angelina prije nego su počeli snimanje na povijesnom filmu "Alexander" 2003. Glumac je istaknuo nije mogao dočekati da poljubi lijepu Jolie. Dodao je kako joj je htio kupiti i Gulfstream avion. 

Val je u filmu tumačio kralja Philipa II., a Angelina kraljicu Olympiju.

"Razvili smo prijateljstvo. Bio sam uz nju kad je njezina majka Marcheline Bertrand izgubila bitku s rakom. Obje su živjele u Marchelinom omiljenom hotelu, ili je možda bio Angelinin. Dogodilo se da sam i sam tamo boravio. Naše druženje je bilo značajno", napisao je u knjizi. 

Kilmer je ispričao kako je rekao Oliveru Stoneu, koji je režirao film "Alexander" kako će prihvatiti ulogu samo ako će kralj i kraljica imati jaka sjećanja da su se nekad jako voljeli prije nego se okrenu jedno protiv drugog. 

"Nije mu se baš svidio moj humor", istaknuo je Val. Kaže kako je Angelina bila najljepša kada nije bila u vezi, a tada je baš prekinula s glumcem Billyjem Bob Thorntonom. Ipak, između nje i Kilmera nije ničega bilo. Nakon što su snimili film, radila je na setu akcijskog hita "Mrs And Mr Smith" s Bradom Pittom koji je zbog nje ostavio suprugu Jennifer Aniston. 

"Kad me pitaju kakva je Angelina, uvijek kažem da je poput drugih žena i zvijezda, no da kod nje postoji ono nešto više. Ljepša je, mudrija, tragičnija, magičnija, ali i prizemljenija", objasnio je Val. 

Iako su njegova karijera i privatni život dugo ostali netaknuti uobičajenim holivudskim skandalima, u siječnju 2015. tabloidi su počeli pisati o tome da glumac boluje od tumora, no nakon dvije godine šuškanja potvrda je stigla tek u travnju 2017. godine kada je sam Val potvrdio u jednom intervju da vodi dvogodišnju bitku s rakom grla zbog kojeg mu je drastično smanjen raspon glasa te zbog kojeg danas ima respiratornih problema.

 

Ljepotica u tangicama pokazala rezultate sunčanja dok njezin dragi pati udaljen stotine kilometara