Slavni glumac demantirao je glasine o svojoj bolesti.


Nakon što je Michael Douglas izjavio kako se njegov kolega i prijatelj Val Kilmer bori s rakom, Val je odlučio demantirati sve glasine. Na svom Facebook profilu jasno i glasno napisao je kako Michael nije dobro obaviješten. ''Volim Michaela Douglasa, ali krivo je obaviješten. Posljednji put sam s njim pričao prije dvije godine, kada sam ga pitao da mi preporuči specijalista koji mi može postaviti dijagnozu za kvržicu u grlu zbog koje sam morao prekinuti putovanje sa svojom predstavom Citizen Twain. Završio sam na pregledu stručnjaka iz Kalifornije koji su zaključili da nemam rak'', napisao je Val.

Vezani članci Diandra Luker Rijetki se sjećaju da je prije bezvremenske ljepotice bio u braku s ovom damom, zbog nje je upao i u jednu jako neugodnu situaciju Catherine Zeta-Jones - 3 Njezino rastezanje u badiću rijetko koga je ostavilo ravnodušnim, u 52. godini odala tajnu zavidne figure: "Ti si inspiracija!"

Douglas je, naime, tijekom gostovanja u emsiji Jonathana Rossa javnosti obznanio kako Val boluje od raka jezika. Kilmer je tako proživljavao najteži period u životu, bar prema nedavnim riječima Michaela Douglasa. ''Stvari ne izgledaju dobro za Vala. On je u mojim mislima'', rekao je Michael i dodao kako je to razlog zbog kojeg se povukao iz javnog života.

No, Val mu nije ostao dužan, U dugačkom Facebook postu napisao je i kako je snimio tri filma u zadnjih godinu dana, od kojih je jedan sam i režirao. ''Dođi me vidjeti kako sam živ i sretan u Westwood sljedeći tjedan ako misliš da lažem, napisao je Val i dodao kako neki fanovi krivo misle kako ne govori o svojim privatnim problemima jer se ne brine o zdravlju te se samo oslanja na ljubav i molitvu. ''To ne može biti dalje od istine'', zaključio je poznati glumac koji ne zamjera Douglasu.