Kate Middleton u bolnici

UŽIVO Najiščekivaniji porođaj godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton je primljena u bolnicu u prvim trudovima. Očekuje se kako će vojvotkinja od Cambridgea uskoro roditi svoje prvo dijete. UŽIVO donosimo situaciju ispred bolnice u kojoj se nalazi Kate. POGLEDAJTE!

'Vojvotkinja od Cambridgea primljena je jutros oko 6 sati u bolnicu St. Mary u Londonu u prvim trudovima. Stigla je automobilom iz Kensingtonske palače. S njom je došao i princ William', stoji u službenom priopćenju kraljevske palače.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Obzirno od nje Mjesto na kojem je Kate Middleton snimila dirljiv govor krije posebnu simboliku, nije ga slučajno sama odabrala!

Kate Middleton je do nedavno odmarala u roditeljskom domu u Buckleburyju, nakon čega se premjestila u Kensingtonsku palaču, a trenutno boravi u londonskoj bolnici St.Mary i očekuje se kako će danas roditi svoju prvu bebu te budućeg kralja ili kraljicu Velike Britanije.

Vojvotkinja od Cambridgea planira roditi prirodnim putem, a britanski izvori pišu kako se sve odvija u najboljem redu. Kraljica Elizabeta II. se vratila u Buckinghamsku palaču i čeka da je obavijeste o dolasku prinove.

>> Ovo je soba u kojoj rađa Kate Middleton

>> Savjeti za rađaonu: 'William mora biti jak'

Osim WIlliama, s Kate će u prvim trenucima nakon poroda moći biti njezina majka Carol i sestra Pippa Middleton, dok će ostatak obitelji imati priliku kasnije posjetiti slavnu rodilju.

Kate će roditi u istoj bolnici u kojoj je princeza Diana rodila njezina supruga princa Williama 1982. godine.

Kate i William su se vjenčali u travnju 2011. godine, i od tada se s nestrpljenjem očekuje dolazak njihova nasljednika ili nasljednice koji će biti treći u redu do trona. Naime, prvi je princ Charles, a drugi je upravo William. Ova uskoro rođena beba će na četvrto mjesto do trona potisnuti princa Harryja, a princa Andrewa na peto mjesto.

William i Catherine su možda moderni roditelji, ali njihovo će dijete jednog dana sjesti na kraljevski tron te će se stoga rođenje buduće prijestolonasljednice ili nasljednika odigrati po brižljivo utvrđenom protokolu.

Prvi će o rođenju djeteta biti obavješteni kraljica, uski krug kraljevske obitelji i Kateini roditelji, a potom će kraljevski liječnici potpisati obavijest i izvjesiti ju na Buckinghamskoj palači. Istovremeno će palača, u skladu s modernim vremenima, tu informaciju objaviti na Twitteru i Facebooku. Barem je tako bilo do sada, a šuška se kako će obavijest prvo objaviti Kensingtonska palača kao službenu objavu, a tek onda će se izvjesiti obavijest ispred Buckinghamske palače gdje vijest čekaju mnogobrojni obožavatelji.

Obavijest o rođenju kraljevske babe popratit će 62 počasna plotuna s Londonske kule i 41 plotun iz Green Parka, u blizini Bickinghamske palače.

Ministar unutarnjih poslova će obavijestiti gradonačelnika Londona, a kraljičin privatni tajnik će poslati obavijesti guvernerima Commonwealtha. Na ime djeteta javnost će morati pričekati nekoliko dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene