Tužna vijest

Tragičan kraj glumice iz serije koja je proslavila našeg Gorana Višnjića, utopila se u svojoj voljenoj rijeci

Mary Mara - 2 Mary Mara - 2 Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mary Mara - 1 Mary Mara - 2 Mary Mara - 3 Mary Mara - 4 Mary Mara - 5 Mary Mara - 6 +0 Mary Mara - 7 Galerija

Mary Mara utopila se dok je plivala u rijeci St. Lawrence, a policija je njezino beživotno tijelo pronašla u nedjelju u jutarnjim satima.

Glumica Mary Mara, koja je bila najpoznatija po ulogama u televizijskim serijama "Hitna služba", "Ray Donovan" te "Zakon i red", tragično je preminula u dobi od 61 godine.

Vijest je za medije potvrdio njezin predstavnik, koji je otkrio i uzrok smrti.

"Maryno tijelo pronađeno je kraj njezine voljene rijeke St. Lawrence. Utopila se dok je plivala", kazao je predstavnik glumice za Fox News Digital.

"Mary je bila jedna od najboljih glumica koje sam ikada upoznao. Imala je sjajan smisao za humor i jedinstven pogled na život. Još se sjećam prvog puta kada sam je gledao na pozornici u predstavi Mad Forest 1992. godine. Bila je zapanjujuća, voljena i nedostajat će puno", dodao je.

Njujuorška policija izdala je priopćenje u kojem je potvrdila da je beživotno tijelo glumice pronašla u nedjelju u 8 sati ujutro po lokalnom vremenu u gradu Cape Vincent nakon što je zaprimila poziv o mogućem utapanju.

Mary je iza sebe ostavila supruga i pokćerku, a od nje se na društvenim mrežama opraštaju brojni obožavatelji i kolege.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 6 +15 Maja Šuput - 4 Celebrity Majin Bloom već je glavna zvijezda nove sezone "Supertalenta", pogledajte prizore od kojih ćete se rastopiti!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 4 +4 Iva Majoli i Davor Šuker Celebrity Iva Majoli Stradunom je prošetala samo u bijeloj košulji, a ni šminka joj po ovoj vrućini nije prioritet

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene