Svi podižu ruke

Ustanak zvijezda u SAD-u: Sve je više poznatih lica koja se pridružuju javnim prosvjedima

Poznati u akciji - Pravda za Georgea - 7 Poznati u akciji - Pravda za Georgea - 7 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati u akciji - Pravda za Georgea - 6 Poznati u akciji - Pravda za Georgea - 7 Poznati u akciji - Pravda za Georgea - 5 Poznati u akciji - Pravda za Georgea - 4 Poznati u akciji - Pravda za Georgea - 3 Poznati u akciji - Pravda za Georgea - 1 +0 Poznati u akciji - Pravda za Georgea - 2 Galerija

Sve je više poznatih lica koja javno izražavaju podršku prosvjedima u Americi poput Jamieja Foxa i Malcolma Brogdana.

Svjetski glumci, pjevači i sportaši ostavljaju poruke na društvenim mrežama, pridružuju se prosvjedima, a neki su na javnim nastupima kleknuli, što je postao simbol borbe protiv rasne nejednakosti.

Pogledaj i ovo Jamie Foxx misterij već tjednima Isplivale bizarne tvrdnje o stanju slavnog glumca povezane s cjepivom protiv korone, pišu da je oslijepio i ostao paraliziran

Američki tenisač Frances Tiafoe pokrenuo je novu kampanju za rasnu jednakost, kojoj su se vrlo brzo priključili brojni sportaši.

''Afroamerikanci su nestrpljivi u ovom trenutku. Zato se toliko toga događa. Afroamerikanci su na rubu snaga. Nemamo drugog načina da pokažemo kako se osjećamo", izjavio je košarkaš Malcolm Brogdan.

''Nadam se da ćemo i dalje raditi pritisak i dati im do znanja da smo ovdje solidarno. Da smo ovdje, da smo mirotvorni, ali smo i agresivni", poručio je holivudski glumac Jamie Foxx.

''Spuštamo svoje rekete i dižemo ruke u zrak", izjavio je tenisač Frances Tiafoe.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene