Znamo ih sve!

Uspješni i slavni: Hrvati u reality showovima osvojili Ameriku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi Hrvati žive 'preko bare', a sada su njihovi nasljednici zavladali reality showovima i showbiznisom. Hrvata ima i više nego mislite...

Svako malo čujemo kako se proslavi neki podrijetlom Hrvat ili Hrvatica, no američki showbiznis dovoljno je velik i za svakoga ima mjesta. Bili oni podrijetlom Hrvati ili ne, činjenica je kako su mnogi 'naše gore list' uspjeli u velikoj Americi. Prije ugodnog života potrebno je puno rada i truda, no oni u većini slučajeva budu i nagrađeni.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek nekoga je i pohvalio Jacques Houdek bez dlake na jeziku komentirao izvođače s Dore: "Hitno se javite, tu sam za vas..."

>> Hrvati u Hollywoodu: Koliko nas ima?

Zadnja u nizu uspješnih Hrvata zapravo je jedna Hrvatica. Atraktivna crnka koja kuha sve u šesnaest, a svojim jelima očarala je i rigoroznog člana žirija Gordona Ramsaya. Riječ je o 26-godišnjoj Nataši Crnjac koja je finalistica popularnog showa Masterchef kojega smo pratili i na Novoj TV.

'Sve o kuhanju naučila sam od oca koji se rodio u Hrvatskoj. Kod kuće suši pršut i radi domaći kulen', pohvalila se Nataša i time promovirala i našu lijepu malu zemlju.

Prije nje još je jedna Hrvatica osvojila Amerikance svojim kuhanjem u Oprahinom showu 'My Own Show'. Kristina Kuzmić – Crocco koja nije samo dobila vlastiti show, već i novi automobil i 100 tisuća dolara. Kristina je inaće i kćer poznatog hrvatskog teologa Petera Kuzmiča. Ovo je ljeto ljetovala na Ugljanu, a živi u Alhanbri u Kaliforniji.

No ima nas još! Manekenka Kristina Sajko pobijedila je u drugoj sezoni  modnog showa 'Project Runaway' kojega vodi slavni supermodel Heidi Klum. Prije godinu dana na svijet je donijela sina Roka kojega je dobila sa suprugom splitskom poduzetnikom Lukom Dvornikom. par je za sada svoje obiteljsko gnijezdo svio u Silikonskoj dolini (industrijsko i tehnološko središte) pokraj San Francisca u Južnoj Kaliforniji.

>> Bill Rančić u inMagazinu: 'Sada sam otac. To je najbolji posao koji sam imao'

I još jedan uspješan Hrvat uspio je u velikoj konkurenciji. Riječ je o Billu Rančiću, suprugu TV voditeljice Giuliane Rančić. Bill je pobjednik prve sezone showa Donalda Trumpa, a podrijetlom je Hrvat s tatine i Irac s mamine strane. Rančić je uspješni poduzetnik, intvestitor i motivacijski govornik, te zajedno sa suprugom ima reality show. Nedavno su postali i roditelji zahvaljujući surogat majci.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Možda još nije osvojio Ameriku, no je Veliku Britaniju. Pjevač Jacques Houdek bio je zamijećen na audiciji britanskog 'X factora' ali spriječila ga je boravišna viza. Ove se godine opet prijavio, no brzo je odustao jer je shvatio kako više to ne želi.

Ima mjesta za još poznatih Hrvata, tko zna koga ćemo sljedećeg gledati...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene