Stigle reakcije

Ovako su reagirali odabrani!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Odbrojavanje je službeno počelo, a napetost i uzbuđenje su u zraku... I na društvenim mrežama.

Američka Akademija filmskih umjetnosti i znanosti danas je objavila nominacije za prestižnu nagradu Oscar. Uzbuđenje je u zraku, a svi se pitaju kome će pripasti zlatni kipić? I sami glumci i glumice uzbuđeni su zbog nominacija, a svoje su misli i osjećaje podijelili s obožavateljima putem Twittera.

Pogledaj i ovo showbuzz Dobitnici Otišli kući pjevajući - dobitnici Zlatnih globusa

'Oduševljena sam ovim nevjerojatnim vijestima. Ovo je ogromna čast. Najdublje se zahvaljujem članovima Akademije. Veselim se slavlju s mojim kolegama koji su sudjelovali na filmu 'The Theory of Everything'. Hvala vam puno', napisala je glumica Felicity Jones, koja je nominirana u kategoriji najbolje glumice.

'Jako sam sretna što mogu proslaviti svoju drugu nominaciju za Oscara za film 'Wild' s mojom prekrasnom i talentiranom kolegicom Laurom Dern koja je nominirana za najbolju sporednu glumicu', napisala je Reese Witherspoon.

22. veljače je dan kada njihovi životi više neće biti isti!

'Iznimno sam počašćen što me Akademija prepoznala, a još sam više oduševljen što ovu iznimnu čast mogu podijeliti s cijelom svojom obitelji, kolegama i ekipom filma 'The Theory of Everything'. Ova uloga je bila iskustvo koje ću pamtiti cijeli život. Čestitam svim kolegama koji su nominirani zajedno sa mnom, zahvaljujem se Akademiji, a posebno se zahvaljujem Stephenu i Jane Hawking', rekao je Eddie Redmayne koji je nominiran u kategoriji najboljeg glumca za svoju ulogu u filmu 'Theory of Everything'.

'Hvala svima na čestitkama! Toliko sam sretna da jedva dišem', napisala je glumica Julianne Moore na Twitteru.

'Ponizan i zahvalan. Jako sam sretan što je prepoznato ono što smo radili. Ponosan sam što sam bio dio takvog odvažnog, hrabrog i smionog pokusa kao što je 'Birdman'. Sada me ispričajte, ali ja ću sada pokušati skinuti ovaj osmijeh s lica. Za sad mi nije uspjelo. Poželite mi sreću', rekao je Michael Keaton, koji je nominiran za Oscara za najboljeg glumca.

'Ovo je nestvarno. Potpuno sam bez riječi. Hvala Akademiji što mi je pružila ovu nevjerojatnu čast. Jako sam ponosna i sretna što sam dio 'Birdmana' i ne mogu vjerovati da je došlo do ovoga. Tako sam je*eno uzbuđena! Je li dopušteno reći je*eno kad dajete izjavu o Oscarima? Ali ja sam stvarno je*eno uzbuđena', izjavila je glumica Emma Stone, koja je nominirana u kategoriji najbolje sporedne glumice.

'Koje uzbudljivo jutro! Jako sam počašćena, ali i zahvalna na nominaciji u društvu iznimno talentiranih i inspirirajućih glumica. Hvala Akademiji što me je prepoznala. Smatram da je ovo priznanje Akademije dodatna proslava Alana Turinga i njegove ostavštine', rekla je Kiera Knightley, koja je nominirana u kategoriji za najbolju sporednu glumicu u filmu 'Igra oponašanja'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene