Jedva čekamo!

Priprema se nova sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato!"

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tvoje lice zvuči poznato (Foto: PR) Galerija

U tijeku su pripreme za novu sezonu spektakularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato", a naše kamere otkrivaju zanimljive detalje iza pozornice...

Otkačene maske, nevjerojatne transformacije i novih osmero kandidata čekaju nas u petoj sezoni najpopularnijeg zabavnog showa "Tvoje lice zvuči poznato". Nakon uspješno odrađene četiri sezone, u tijeku su pripreme za petu, još zabavniju sezonu.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

Uskoro ćemo saznati i tko su novi kandidati, a dotad imate priliku uživati u dijelu atmosfere koji je naša ekipa uhvatila na pripremama. Uzimaju se odljevi za maske, uzimaju se i mjere za osebujne kostime, a kandidati se pripremaju za avanturu života.

Da podsjetimo, Nives Celzijus pobjedila je u četvrtoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato". Oduševila je Hrvatsku svojim vještim transformacijama te postala pravo iznenađenje sezone. Baš nas zanima tko će tu titulu uzeti ovog puta.

Kako će se novi kandidati snaći u brojnim izazovima i ulogama koje će nasumično dobiti, čiji ćemo sve skriveni talent otkriti, tko će biti najzabavniji, vidjet ćemo u petoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" na Novoj TV.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: PR) Foto: PR
 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene