Princ Harry u lošim je odnosima sa starijim bratom Williamom otkad se oženio glumicom Meghan Markle.

Galerija


Narušeni odnos prinčeva Harryja i Williama neće se nikad oporaviti ako se ne razvedu od svojih žena, tvrdi stručnjakinja za kraljevsku obitelj. 

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 2 Prvo pojavljivanje Harryja i Meghan otkako su objavili da čekaju drugo dijete, nije poznato kad su snimili ovaj video Princ Harry, Meghan Markle, princ William i Kate Middleton William i Kate razbjesnili obožavatelje Harryja i Meghan: "Sigurni smo da ovo nije slučajno"

Naime, glavna urednica magazina Majesty Ingrid Seward u podcastu "Pod Save The Queen" za tabloid Mirror ispričala je kako se boji da se braća neće nikad vratiti na staro i da je cijela situacija među njima nepopravljiva. Smatra da bi jedino grozna tragedija bila dovoljna da vrati bliskost koju su nekad Harry i William imali ili raspadi njihovih brakova. 

"Da se nešto dogodi Kate ili Meghan, mislim da bi dečki ponovno bili na okupu. No dok su njihove dame i obitelj tamo, ništa od toga. Ipak, to je zaista osobno gledište na sve i možda nisam u pravu", ispričala je 

Inače, povjesničar Robert Lacey, savjetnik za Netflixovu seriju "The Crown", napisao je u knjizi "Bitka braće" kako su se prinčevi najviše razišli kad je riječ o stupanju u brak. Mlađi Harry izvukao je drukčiju pouku iz života svoje majke, pokojne princeze Diane i njezina odnosa s njegovim ocem Charlesom. 

Odbio je stupiti u bilo kakav dogovoreni brak i s osobom koju bi njegova obitelj odobravala, već je izabrao Meghan Markle, u koju se zaista zaljubio. Nije htio ponoviti pogrešku svojih roditelja. 

Princ William to nije tako shvatio i odugovlačio je devet godina u vezi s Kate Middleton. Na kraju je odlučio da je spreman za ulogu budućeg kralja i oženio se Kate, koju je odobrila njegova obitelj. 

U cijeloj toj svađi kraljica Elizabeta II. ipak gaji nadu da će se njezini unuci pomiriti te da će se Harry sa suprugom Meghan Markle i sinom Archiejem vratiti u Veliku Britaniju. 

Pamtimo ga kao slatkog klinca, a 17 godina od dana najveće slave skriva se ispod brade i duge kose - ma je li to on?