ovo nitko nije očekivao!

Zbog "Ambasadorove kćeri" stekao je međunarodnu slavu, a sad je povukao potez zbog kojeg mu poruke ne prestaju stizati

Uraz Kaygilaroglu Uraz Kaygilaroglu Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Uraz Kaygilaroglu Galerija

Uraz Kaygilaroglu napušta snimanje "Ambasadorove kćeri" nakon što je lik Gediz Išiklij koji tumači u seriji poginuo u prometnoj nesreći.

Nakon što je glavna glumica serije "Ambasadorova kći" najavila da iznenada napušta snimanje, uslijedio je još jedan šok za gledatelje.

Pogledaj i ovo showbuzz Baš su lijep par! Upoznali su se na setu serije koju je i hrvatska publika obožavala, a danas su zaljubljeni kao i prvog dana!

U 37. epizodi serije u prometnoj nesreći poginuo je Gediz Išiklij, kojeg je utjelovio miljenik žena Uraz Kaygilaroglu (33). Glumac je na Instagramu zahvalio gledateljima, a obožavatelji su ga obasuli porukama podrške.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Uraz Kaygılaroğlu (@urazka)

Još uvijek nije poznato zašto je napustio seriju, a turski mediji pišu kako je time htio podržati kolegicu Neslihan Atagul (28), koja je snimanje napustila zbog bolesti, što je navodno razbjesnilo producente, pa se i Uraz našao u sukobu s njima. Neki mediji pak pišu kako se njegov lik jednostavno više nije uklapao u seriju koja s novom glavnom junakinjom, koju će utjeloviti glumica Tuba Buyukustun (38), ulazi u novu etapu.

Uraz je međunarodnu slavu stekao upravo zahvaljujući ulozi u seriji "Ambasadorova kći" koja se od 2019. prikazuje diljem svijeta, a od prošle godine i na Novoj TV. Naočiti Turčin privukao je veliku pozornost nježnijeg spola te je postao zvijezda na Instagramu, gdje ga prati više od 2,3 milijuna ljudi.

Iza sebe ima propali brak s glumicom Melis Isiten (28), od koje se razveo 2019., nakon pet godina braka, a zajedno imaju kćer Adu. Nakon razvoda ostali su u odličnim odnosima pa neki kažu da se i ne primjećuje da više nisu skupa. O razlozima prekida ni Uraz ni Melis nikada nisu javno govorili, a glumac često dijeli njihove zajedničke fotografije na kojima je i njihova kći.

Osim izgledom Kaygilaroglu je postao miljenik žena i jer pokazuje koliko ga očinstvo ispunjava i da mnogo vremena provodi sa svojom kćeri. Svojedobno je ispričao da je zaplakao kada se Ada rodila i prvi put ju je primio u naručje. Otkrio je i da mu se ispunio san jer je oduvijek želio postati otac.

U intervjuima ističe da je njegova ljubav prema kćerkici Adi nemjerljiva i nepredvidljiva te da se nikada neće miješati kada odraste u njezine odluke o vlastitoj budućnosti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Celebrity Milijuni lajkova za najnoviju fotografiju Jennifer Aniston, svi su primijetili malu promjenu na koju se odvažila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene