Što rade u životu?

Jedni su slavni, a za druge se ne zna - upoznajte braću i sestre u sjeni!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok se imena jednih izgovaraju sa divljenjem, njihovi manje poznat brat ili sestra uživaju u životima bez slave i glamura.

Miley Cyrus najpoznatija je od djece glazbenika Billy Raya Cyrusa, no njegova druga djeca nisu doživjela svjetsku slavu. Trace Cyrus velika je ljubav heavy metal glazba, a Brandi Cyrus posvetila modi i bloganju. Njih dvoje često znaju doći podržati sestru na javnim događanjima, no Noah, Braison i Christopher, druga djeca Billy Rayja, ne spominju se baš često u svijetu poznatih i slavnih.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 4 kao da smo miley slušali! Otkriveno što se stvarno krije iza zlatne haljine koju je Antonia Dora jedva dočekala obući: "Tebi stoji bolje nego njoj!"

Eddie Redmayne zaludio je obožavateljice diljem svijeta, a jednako bi im se mogao svidjeti njegov brat Tom. I dok Eddie vrtoglavo gradi glumačku karijeru (a nedavno je dobio i Oscara za ulogu u filmu 'Teorija svega') njegov se brat bavi nekretninama u Cambridgeu.

Još jedan slavni ljepotan ima ne tako slavnog brata. Doug Pitt mlađi je brat slavnog glumca Brada Pitta. Doug je vlasnik kompanije za prodaju računala, trguje nekretninama, a povremeno radi kao fotoreporter.

Doug je izazvao zanimanje javnosti kada je prije dvije godine angažiran kao glasnogovornik kompanije 'Virgin mobile' iz Australije. Tom prilikom o njemu je snjimljen reklamni film 'Upoznajte Douga Pitta, drugog najpoznatijeg Pitta u obitelji'. Reklama je postala viralni hit.

Linda Lopez mlađa je sestra pjevačice Jennifer Lopez koja je karijeru započela kao radijska voditeljica u glazbenim i informativnim emisijama. Zatim je radila kao televizijska novinarka, a izvještavala je i tijekom jedne od sezona showa 'Američki idol' u kojem je njezina sestra Jennifer sutkinja.

A braće i sestara 'u sjeni' ima i na domaćoj sceni.

Tony Cetinski izgradio je zavidnu karijeru, no njegov brat Matteo nije bio te sreće. Matteova glazbena karijera trajala je kratko nakon što je otpjevao pjesmu 'Arrivederci signorina'. Ipak, on je danas uspješan dizajner namještaja te u inozemstvu osvaja brojne nagrade.

Izabela Martinović je mlađa sestra Danijele Martinović koja svojim glasom osvaja na domaćoj sceni. Izabela je pjevala u grupi 'Stijene' te se pojavila na brojnim festivalima. Izabeli je glazba danas samo hobi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene