Evo kako je sve počelo

Ljubavna priča Meghan Markle i princa Harryja: Zaljubili se na prvi pogled, a presudna je bila Bocvana...

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Getty 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 3 +5 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 8 Galerija

Kraljevsko vjenčanje dogodit će se za koji sat, a svijet Meghan i Harryja svakako željno iščekuje! Vjenčat će se u kapelici St. Georgea u Windsoru, gdje je Harry i kršten.

Princ Harry i Meghan Markle danas ulaze u brak! Kraljevsko vjenčanje dogodit će se za koji sat, a svijet ih svakako željno iščekuje! Vjenčat će se u kapelici St. Georgea u Windsoru, gdje je Harry i kršten. Sve oči su uprte u poznati par, no kako je sve počelo? Nikad se ne bismo kladili da će Harry odabrati pripadnicu Holivuda, glumicu, slavnu ženu, k tome razvedenu. No, ljubav se dogodila i nakon manje od dvije godine veze - Harry i Meghan ulaze u braku.

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kriva je pčela Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu

Ljubav je počela spojem naslijepo, a prema riječima para - zaljubili su se na prvi pogled. "Kažu da je to bila ljubav na prvi pogled", priča kraljevska biografkinja Penny Junor. Do trećeg spoja već su spavali iznad zvijezda u Bocvani. Pobjegli su tamo i spavali pod zvijezdama. Sve to događalo se sredinom 2016. godine. Potom se Meghan vratila u Toronto kako bi snimala seriju "Suits", no par se u tajnosti sastajao nekoliko tjedana.

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Foto: Getty

Svojedobno je Harry čak stigao na set serije. Počelo se tada i u visokom londonskom društvu šuškati o vezi princa i Meghan. Novinar Tom Bradby prisjeća se da je vijest čuo od Harryjevih bliskih prijatelja, koji su odmah prišapnuli i da je prilično ozbiljno. Dodali su i da se radi o američkoj glumici. Neizbježno, ljubavna priča nije mogla dugo ostati skrivena. Ubrzo su tabloidi krenuli sa svojim pričama, a u nekima i nije bilo previše istine. Markle se osjećala prilično loše. "Poslije sam odlučila da neću ništa čitati, niti pozitivno niti negativno", rekla je kasnije Markle za BBC.

Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 3 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 3 Foto: Getty

No, princ je imao drugačiji pristup pa je napisao oštro otvoreno pismo koje je objavila Kensingtonska palača. Pismo je otkrilo i pokazalo koliko je princ zaljubljen u Meghan. Ono što je svakako spojilo ovaj par jest i ljubav prema humanitarnom radu. Oboje su na tom polju jako angažirani te ih je ta tema dodatno povezala.

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Službeno su se prvi put zajedno Meghan i Harry pojavili u Torontu, na održavanju Invictus Gamesa, natjecanje ozljeđenih veterana, koje je 2014. utemeljio princ Harry. Igre su veliki uspjeh, a upravo njih stoga je odabrao da predstavi Meghan svijetu. Sjedili su u ležernom izdanju, a Markle se ubrzo upoznala s kraljicom. Nakon što je upoznala kraljicu, Meghan je otkazala angažman u seriji "Suits" te se preselila u Harryjev dom unutar Kensingtonske palače. U studenom 2017., Harry je zaprosio Meghan, a sve ostalo postaje povijest. Bajke se, čini se, nekad zaista ostvaruju.

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos ovog najiščekivanijeg događanja godine. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati urednica Ivana Ivančić.

Urednica portala Showbuzz.hr Mirjana Filipović izvještavat će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka, Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene