Hollywood na nogama

"ŽIVIMO U OPASNOM VREMENU, BIT ĆE I GORE" Žestoki prosvjed protiv Trumpa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Okupila se holivudska krema na prosvjedu uoči inauguracije Donalda Trumpa. U njegovom rodnom New Yorku pojavile su se brojne velike zvijezde.

Hollywood se i dalje ne miri s činjenicom da će Donald Trump postati 45. američki predsjednik. Uoči inauguracije Donalda Trumpa, holivudska krema održala je prosvjed u blizini Trump Towera u New Yorku. Događaj su predvodili Robert DeNiro i Alec Baldwin, kao i redatelj Michael Moore, a organizirali su ga Greenpeace i aktivistička organizacija MoveOn. Pojavili su se i Marc Ruffalo, Cynthia Nixon, Shailene Woodley, Marisa Tomei, Julianne Moore i Cher.

Pogledaj i ovo Donald Trump vidite li o čemu je riječ? Trump je opet predmet izrugivanja, a razlog je i više nego očit: "Ovo izgleda bolesno, više nije s ovog planeta!''

De Niro, možda i najžešći slavni Trumpov protivnik, obratio se okupljenima na prosvjedu prvi, poručivši da je Trump loš predstavnik svoje zemlje i svog grada.

U petak 20.1.2017. na portalu DNEVNIK.hr uživo gledajte inauguraciju Donalda Trumpa. U Washingtonu se očekuje do 900.000 ljudi, a čitavi događaj osiguravati će gotovo 30.000 pripadnika snaga sigurnosti. Sve pratite UŽIVO na DNEVNIK.hr.

"Ovi ljudi su sramota, no ima nade! Trump i Pence misle da ćete se predati! Ima jedna stvar kod Njujorčana: Ne predaju se!", poručio je nakon njega Alec Baldwin. Michael Moore ni ovog puta nije se libio izraziti svoj pesimizam. "Živimo u jako opasnom trenutku u povijesti. Koliko god loše mislite da može biti, bit će još gore. Dobra vijest je da nas ima više nego nego njih", rekao je redatelj.

Marc Ruffalo istaknuo je da mu je prosvjed baš trebao, dok je njegova kolegica Cynthia Nixon govorila u ime LGBTQ zajednice. Poručila je muslimanima i Meksikancima, ali i svima ostalim da je LGBTQ zajednica tu za njih.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene