Bradley Cooper, Matt Damon, Ryan Gosling - samo su neki od onih koji su s majkama rado pozirali pred fotografima.

Galerija


Najpoznatiji dečki svijeta osvajali su prestižne nagrade, najljepše žene svijeta, novac, slavu. Imaju sve. No i dalje znaju dobro staro pravilo: "Jedna je majka". Mogu biti na vrhu svijeta ili sunovratu karijere, mama je uvijek tu. Stoga i ne čudi što su mnogi poznati stanovnici Hollywooda na oskarovski crveni tepih kroz vrijeme dovodili i svoje majke. Donosimo najupečljativije od njih, a uoči skorašnje dodjele Oscara, koju uživo možete pratiti na portalu DNEVNIK.hr.

Jared i Costance Leto

Vezani članci Cameron Diaz, Justin Timberlake Prekid je bio obostran, ali scene u kojima su se kasnije trebali ljubiti zbog posla bile su im neugodne Ford v Ferrari Za ulogu je trebao smršavjeti 30 kilograma, a kolege mu se dive zbog načina na koji je to izveo

"Volim te, mama. Hvala ti što si me naučila da sanjam", poručio je svojoj mami Costance Jared Leto u emotivnom govoru 2015. na dodjeli Oscara. Tijekom godina često je Leto isticao koliko voli svoju majku jer je, između ostalog, sama podigla njega i njegova brata Shannona. Njezini sinovi danas su jako uspješni muškarci, a sve duguju upravo sposobnoj mami Costance. Osim toga, ne možemo ne primijetiti da je od gospođe Jared pokupio i svoju upečatljivu ljepotu.

Poznati sinovi mame vode na crveni tepih (Foto: Getty)
Jared i Costance Leto (Foto: Getty) Foto: Getty

Matthew i Kay McConaughey

Gospođa je također 2015. godine pratila sina na Oscare. Uz njih je bila i Camila Alves, Matthewova supruga. Nije ovo prvi put da gospođa Mary Kathelene prati i bodri svog sina na crvenom tepihu.

Poznati sinovi mame vode na crveni tepih (Foto: Getty)
Matthew i Kay McConaughey (Foto: Getty) Foto: Getty

Leonardo DiCaprio i Irmelin Indenbirken

Leonardo DiCaprio i Irmelin Indenbirken stigli su zajedno na crveni tepih 2014. godine, kada je Leo bio nominiran za "Vuka s Wall Streeta". Iako nije nagrađen, Leo je Oscara osvojio 2016., kada ga je također pratila majka.

Poznati sinovi mame vode na crveni tepih (Foto: Getty)
Leonardo DiCaprio i Irmelin Indenbirken (Foto: Getty) Foto: Getty

Bradley Cooper i Gloria Campano

Gospođa Gloria jako je ponosna na svog sina Bradleya Coopera. Svog zgodnog sina pratila je i tijekom dodjele Oscara 2013. godine, kada su činili zaista neodoljiv duo. Iako je već dugo samostalan, nakon što mu je tragično preminuo otac 2011. godine, Bradley se ponovno odselio kod svoje majke, a sve kako bi zajedno lakše podnijeli gubitak.

Poznati sinovi mame vode na crveni tepih (Foto: Getty)
Bradley Cooper i Gloria Campano (Foto: Getty) Foto: Getty

Matt Damon i Nancy Carlsson-Paige

Mama Nancy često prati svog sina Matta Damona na javna događanja, a otpočetka mu je velika podrška. Kada su on i prijatelj Ben Affleck 1998. godine stigli na dodjelu Oscara, dečki su uz sebe poveli i svoje mame. Donijele su im i sreću jer su dečki osvojili Oscara za scenarij filma "Dobri Will Hunting".

Poznati sinovi mame vode na crveni tepih (Foto: Getty)
Matt Damon i Nancy Carlsson-Paige (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Ryan Gosling i njegova mama Donna

Samohrana majka Donna veliki je uzor svom sinu Ryanu Goslingu. Stoga ne čudi što ju je 2007. godine odveo na dodjelu Oscara 2007. godine. "Mislim da razmišljam kao žena jer sam odrastao uz majku i sestru, pa sam bio programiran da mislim kao cura", rekao je Gosling.

Poznati sinovi mame vode na crveni tepih (Foto: Getty)
Ryan Gosling i njegova mama Donna (Foto: Getty) Foto: Getty

Justin Timberlake i Lynn Harless

Mnogi su se iznenadili kada je na dodjelu Oscara 2011. godine Justin Timberlake poveo svoju majku Lynn, a ne tadašnju djevojku Jessicu Biel. Mnogi su se zapitali i je li veza između Jessice i Justina gotova - no nije bila. Sljedećeg mjeseca Justin je Jessicu zaprosio.

Poznati sinovi mame vode na crveni tepih (Foto: Getty)
Justin Timberlake i Lynn Harless (Foto: Getty) Foto: Getty

Colin i Rita Farrell

Temperamentni Irac pravi je mamin mezimac, pa ju je poveo na dodjelu Oscara 2008. godine. Svojedobno je odao svojoj majci priznanje, rekavši da smatra kako ga je dobro odgojila jer ima manire.

Poznati sinovi mame vode na crveni tepih (Foto: Getty)
Colin i Rita Farrell (Foto: Getty) Foto: Getty

Javier i Pilar Bardem

ŠpanjolacJavier Bardem obožava svoju majku Pilar, pa ne čudi što ju je poveo na dodjelu Oscara 2008. godine. Tada je dobio i nagradu za sporednu ulogu pa je Bardem poljubio svoju mamu i posvetio joj pobjedu! Osim toga, posvetio je Oscara svojoj baki i djedu.

Poznati sinovi mame vode na crveni tepih (Foto: Getty)
Javier i Pilar Bardem (Foto: Getty) Foto: Getty