Kemal Monteno preminuo je na današnji dan prije četiri godine.

Galerija


Četiri su godine prošle odkad je preminuo jedan od omiljenih pjevača, Kemal Monteno. Povodom godišnjice smrti njegova unuka Lora prisjetila ga se i na svom Facebook profilu i posvetila mu objavu.

Vezani članci Ecija Ojdanić Dirljiva objava omiljene domaće glumice o roditeljima: "Preživjeli su najveće tragedije..." Toše Proeski (Foto: AFP) Prije 12 godina njegov se život prerano ugasio nakon strašne nesreće, ali uspomena na njega ne blijedi

"Sve što je ružno da zaboravim, ali ne ide bez tebe, život ko da stao je. 21.01.2019. Tako mi fališ moj nadraži, moj najbolji, moj najvoljeniji. Volimo te puno dalje od neba", napisala je Lora u emotivnoj objavi, uz koju je podijelila Kemalovu pjesmu "Bez tebe".

Kemal Moteno dugi se niz za života borio s dijabetesom, a 2012. godine hospitaliziran je zbog problema sa srcem. Liječnici su mu tada ugradili srčanu premosnicu ali i dijagnosticirali lošu funkciju bubrega, čijoj je transplantaciji bio podvrgnut 2014. godine.

Kemal Monteno rođen je 17. rujna 1948. u Sarajevu, a posljednjih petnaestak godina života proveo je u Zagrebu. Iza njega su ostale brojne pjesme iz bogate 40-godišnje karijere.

Ona ima 48, on 25: Jedna od najatraktivnijih žena na svijetu uhvaćena u flertu s pjevačem koji voli starije dame

 

Hrvatska Kim Kardashian objavila prvu fotku s dečkom, hrvatskim nogometašem koji igra na Malti

Malo se zapustio: Ovim frajerom žene su nekada bile opsjednute, a danas izaziva podsmijehe

 

Tko to grli golišavog ćelavog Hrvata za kojim žene lude? ''Stalno su mi slale fotografije i snimke''