Reakcije na društvenim mrežama

''Probudit ćemo se siromašniji'', ''Odlazi 2016., previše si uzela''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Legendarni pjevač George Michael preminuo je u svom domu, na Božić, u 54. godini života.

George Michael obilježio je svojom karijerom brojne živote, a njegovi su hitovi poput 'Last Christmas' i 'Freedom' pjesme koje pjevuše i oni koji nisu ni svjesni tko je njihov autor ili tko je vokal koji stoji iza njih.

Pogledaj i ovo showbuzz Omiljeni stihovi NEZABORAVLJENI HITOVI Život Georgea Michaela obilježile su vječne pjesme

Brojni se obožavatelji diljem svijeta noćas putem društvenih mreža opraštaju s legendom.

'Jako me rastužila vijest o smrti Georgea Michaela, Bio je genijalan tekstopisac i glazbeni producent i vrlo rijedak britanski vokalni virtuoz', napisao je jedan od obožavatelja na Twitteru. 

'Posljednje zbogom mojoj srednjoškolskoj ljubavi Georgeu Michaelu. Uvijek si bio i ostat ćeš samo magija. U nadi za bolju 2017. godinu', napisala je jedna obožavateljica, dok je druga dodala 'George Michael obilježio je moje adolescentsko dob. Počivao u miru.'

'Što reći na kraju dana. Bio je moj apsolutni idol!! Počivao u miru George. 2016. i previše si uzela', napisala je jedna obožavateljica aludirajući na brojne smrti slavnih osoba u godini koja je na izmaku.

'Šteta je što nevjerojatnu kreativnost sada treba nadomjestiti. Probudit ćemo se siromašniji jer smo izgubili Georgea Michaela', napisao je obožavatelj.

'Shrvana sam. Ne mogu... Ne i George Michael. Kompliciran, briljantan, obožavan od toliko puno ljudi. Nadam se da si sada pronašao mir', piše u jednom tvitu.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene