Otac Blake Lively, Ernie Lively preminuo je u 75. godini od komplikacija sa srcem, a mnogi ga pamte po ulozi u filmu "Čarobne hlače" u kojem je glumio s kćeri.

Galerija


Otac holivudske glumice Blake Lively, Ernie Lively preminuo je u Los Angelesu u 75. godini života zbog komplikacija uzrokovanih srčanim udarom. 

Vezani članci Blake Lively Nazivaju je "boginjom ljepote": Ova slavna plavuša je prije braka sa zgodnim glumcem ljubila nekoliko kolega Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 3 Poznati zavodnik u izdanju u kojem ga se rijetko viđa otkrio škembu, a njegova 22 godine mlađa cura isklesano tijelo

Probleme sa srcem je imao od 2013. kada je bio na posebnoj operaciji koju nije imao nitko prije njega. Naime, doktori su mu ubrizgali njegove matične stanice u srce kako bi mu se oporavili oštećeni mišići i arterije.

Iako je svoju karijeru započeo još 1975. i glumio u filmovima među kojima su "The Waltons" i Zagonetna smrt", najpoznatiji je po romantičnoj komediji "Čarobne hlače" iz 2005. u kojoj je tumačio tatu svojoj kćeri Blake. 

To je bila i prva značajnija uloga za poznatu glumicu koju je Ernie dobio sa svojom suprugom, menadžericom Elaine s kojom je bio u braku od 1979. do svoje smrti. Supružnici su osim Blake dobili još i kćeri Robyn i Lori te sinove Jasona i Erica, a svo petero djece se bavi glumom poput svog oca. 

Ernie je prije radio kao profesor engleskog jezika i književnosti i bio je kapetan u američkim marincima i sudjelovao u Vijetnamskom ratu. 

Namučila se pri izlasku iz auta zbog riskantne haljine, neki se pitaju ima li uopće donje rublje, a uočili su i još jednu sitnicu

Vladimir Šeks uživa u novoj ljubavi, srce mu je ukrala znatno mlađa misteriozna dama u čijem je društvu uživao na moru