Čak se šest godina borila s rakom dojke, no Jackie je ipak izgubila bitku. Njezina obitelj priopćila je tužnu vijest.


Jedna od najpoznatijih svjetskih spisateljica ljubavnih romana Jackie Jollins umrla je od raka dojke u 77. godini života, priopćila je njezina obitelj. Šest se godina borila s bolešću, no nikada to nije spominjala u intervjuima za javnost i sama se nosila s bolešću. Ipak, bitku je izgubila.

Tragičan kraj slavne starlete kojoj su predviđali veliku karijeru

Vezani članci Joey Jordison Jedan od osnivača kultnog benda preminuo u 47. godini, obitelj i fanovi u šoku: "Sve nas je ostavio u dubokoj tuzi..." Hitna pomoć na plaži, ilustracija Rastu temperature, ali i opasnost za kupače: Doznajte gdje je kupanje najopasnije i kako spriječiti tragedije

Jackie je inače sestra slavne glumice Joan Collins, te je najpoznatija kao spisateljica. Prodala je stotine milijuna ljubavnih romana. "S ogromnom tugom objavljujemo smrt naše predivne, dinamične i jedine majke Jackie Collins koja je danas umrla od raka dojke", navodi se u izjavi obitelji.

"Bila je istinska inspiracija, kreativna sila koja je probijala put drugim spisateljicama. Nastavit će živjeti kroz svoje likove, ali već nam neizrecivo nedostaje'', poruka je ožalošćene obitelji.

Britanska autorica je svega par dana prije smrti dala i svoj zadnji intervju u kojem je otkrila kako ne žali za ničim, bila je ponosna što može živjeti svoj život baš kao Frank Sinatra - napravila je to na svoj način. Jackie inače ima tri kćeri, a njezina sestra Joan poručila je kako je shrvana nakon gubitka svoje sestre i najbolje prijateljice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook