Imala rak

Nitko nije znao: Jackie Collins umrla nakon bitke s bolešću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čak se šest godina borila s rakom dojke, no Jackie je ipak izgubila bitku. Njezina obitelj priopćila je tužnu vijest.

Jedna od najpoznatijih svjetskih spisateljica ljubavnih romana Jackie Jollins umrla je od raka dojke u 77. godini života, priopćila je njezina obitelj. Šest se godina borila s bolešću, no nikada to nije spominjala u intervjuima za javnost i sama se nosila s bolešću. Ipak, bitku je izgubila.

Pogledaj i ovo showbuzz tužna vijest Glumac poznat po sapunici koju je obožavala i domaća publika preminuo u 89. godini, imao je karijeru dužu od pola stoljeća

Tragičan kraj slavne starlete kojoj su predviđali veliku karijeru

Jackie je inače sestra slavne glumice Joan Collins, te je najpoznatija kao spisateljica. Prodala je stotine milijuna ljubavnih romana. "S ogromnom tugom objavljujemo smrt naše predivne, dinamične i jedine majke Jackie Collins koja je danas umrla od raka dojke", navodi se u izjavi obitelji.

"Bila je istinska inspiracija, kreativna sila koja je probijala put drugim spisateljicama. Nastavit će živjeti kroz svoje likove, ali već nam neizrecivo nedostaje'', poruka je ožalošćene obitelji.

Britanska autorica je svega par dana prije smrti dala i svoj zadnji intervju u kojem je otkrila kako ne žali za ničim, bila je ponosna što može živjeti svoj život baš kao Frank Sinatra - napravila je to na svoj način. Jackie inače ima tri kćeri, a njezina sestra Joan poručila je kako je shrvana nakon gubitka svoje sestre i najbolje prijateljice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene