Georgia Engel preminula je u 70. godini života, a uzrok smrti ostaje nepoznat.

Galerija


Georgia Engel preminula je u 70. godini, a uzrok smrti još nije poznat. 

Vezani članci Atomsko sklonište (Foto: Youtube) Preminuo je legendarni bubnjar Atomskog skloništa Zdravko Širola – Cajo Stephanie Niznik (Foto: Profimedia) Zvijezda "Uvoda u anatomiju" i "Star Treka" iznenada preminula u 53. godini

Komičarka i glumica zabavljala je generacije televizijskih gledatelja, a svojim ulogama u "Svi vole Raymonda", "Betty White show" i "Dva i pol muškarca" uspjela je steći simpatije diljem svijeta. 

Najpoznatija je po svojoj ulozi Georgette Baxter, koja ju je proslavila davnih 1970-ih u hit televizijskoj komediji ''The Mary Tyler Moore Show''. Engel je pet puta bila nominirana za Emmya, od čega su čak dvije nominacije bile za ulogu Pat MacDougall u "Svi vole Raymonda", humorističnoj seriji koja je dobro poznata hrvatskoj publici. 

Posljednjih se godina Engel pojavljivala i u drugim hit serijama kao što su "Office", "Dva i pol muškarca" i "Hot in Cleveland". 

Osim televizijskg rada, Engel je bila posvećena i produkcijama na Broadwayu te su njeni prijatelji izjavili kako je zapravo najviše uživala u radu u kazalištu i na mjuziklima. 

Glumica nema druge obitelji osim sestara Robin Engel i Penny Lusk, a kako je bila velika vjernica odlučila je ne zatražiti medicinsku pomoć u posljednjim satima svog života. 

Supruga Matea Kovačića svjedočila tragediji: Objavila fotografiju Notre-Damea u plamenu