U 91. godini

Odlazak dive: Preminula legendarna 'sirena Hollywooda'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Esther Williams je preminula u svom domu u Beverly Hillsu, a za sobom je ostavila sjajna filmska ostvarenja poput 'Million Dollar Mermaid'

Glumica Esther Williams, koja se proslavila kao glumica i to u filmovima poput slavnog ostvarenja 'Bal na vodi', preminula je tijekom četvrtka u svom domu u Beverly Hillsu.

>> Lijepa glumica otkrila: 'Pobjedila sam rak!'

Pogledaj i ovo Georgia Engel (Foto: Profimedia) U 70. godini Preminula omiljena glumica iz "Svi vole Raymonda": Georgia Engel zabavljala je generacije gledatelja

Esther je preminula u 91. godini, a za sobom je ostavila sjajna filmska ostvarenja poput 'Million Dollar Mermaid', 'Andy Hardy's Double Life', 'Neptune's Daughter', 'Jupiter's Darling te brojne druge.

Tijekom posljednjih nekoliko godina Esther se nije pojavljivala u javnosti zbog lošeg zdravstvenog stanja, a tijekom 2007. godine pretrpjela je i moždani udar.

Svoju sjajnu karijeru prvo je započela kao plivačica, a tek nekoliko godina kasnije debitirala je na velikom platnu filmom 'Andy Hardy's Double Life'. Udavala se četiri puta, za Fernanda Lamasa, Leonarda Kovnera, Bena Gagea te Edwarda Bella s kojim je živjela do smrti.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene