duh jedinstva i zajedništva

Umjesto Eurosonga program koji će ujediniti Europu u ovim teškim trenucima, evo što su pripremili

Švicarska Eurosong 2019. (Foto: AFP) Švicarska Eurosong 2019. (Foto: AFP) afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Švicarska Eurosong 2019. (Foto: AFP) +0 Damir Kedžo - 1 Galerija

Eurosong se neće održati zbog pandemije koronavirusa, no Europska televizijska unija osmislila je alternativu.

Kako je Eurosong koji je trebao biti u svibnju u Rotterdamu otkazan zbog pandemije koronavirusa, osmišljen je zamjenski televizijski show kako bi ujedinio Europu u ovim teškim trenucima. 

Pogledaj i ovo Albina Grčić Predobar kostim Zbog ovih fotki Albini se u komentaru javila čak i Doris Dragović, a procurile su i neke nezgode s proba za polufinale!

Naime, Europska televizijska unija (EBU) najavila je da će se emitirati program "Europe Shine a Light", koji je dobio ime prema britanskoj pobjedničkoj pjesmi iz 1997. Show će se prikazivati diljem Europe 16. svibnja u 19 sati po srednjeeuropskom vremenu kada je trebalo biti finale Eurovizije u Rotterdamu. 

Zabavni program snimili su bez publike, a za njega su zaslužne nizozemske televizije koje su trebale producirati otkazano natjecanje.

"Pozivamo sve televizije koje su trebale sudjelovati u natjecanju za pjesmu Europe, članice EBU-a i druge zemlje da prenesu taj program u duhu jedinstva i zajedništva", rekao je direktor Eurosonga Jon Ola Sand.

Glazbenici, 40 njih iz Europe i jedan iz Australije koji su trebali nastupiti u Rotterdamu, otpjevat će neki raniji eurovizijski hit, no svatko u svojoj državi. 

Iz Europske televizijske unije otkrili su da će zabavni show voditi tri nizozemska voditelja koja su trebala voditi Eurosong. 

(Hina)

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford (Foto: AFP) Harrison Ford (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Profimedia) +5 Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Celebrity Prije 23 godine proslavila se ulogom u kultnoj seriji, a danas je u sretnom braku sa 77-godišnjim glumcem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene