Grammy 2014

Umjesto dodjele nagrada one su odabrale - krevet!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako brojne slavne zvijezde nisu niti pomišljale ne pojaviti se na crvenom tepihu, jedna od dobitnica Grammyja odlučila je ostati kod kuće.

Slavna pjevačica Adele nije osobno primila svoju Grammy nagradu već je 'tweetala' na svom Twitter profilu.

Pogledaj i ovo showbuzz PREKO DRUŠTVENIH MREŽA DAN NEZAVISNOSTI Hrvatske zvijezde nemaju ovakav ponos

Beyonce i Jay Z 'ukrali' show, zvijezda hrvatskih korijena ima hit godine

'Voljela bih da sam tamo! Hvala vam na Grammyju! (moj 10., whhaaa?) Želim vam prekrasnu večer! Ja sam u krevetu i osjećam se uznemireno', napisala je pjevačica.

Tako je njezina pjesma 'Skyfall' osvojila Oscara, Zlatni globus i Grammy za najbolju pjesmu iz filma. Ovoga puta nije bilo sigurno hoće li Adele ponovno osvojiti nagradu, budući da je konkurencija bila vrlo jaka.

Između ostalog, konkurirali su joj Lana Del Rey i njezina pjesma 'Young and Beautiful' iz filma 'The Great Gatsby' te Coldplay i njihova pjesma 'Atlas' iz filma 'The Hunger Games: Catching Fire'.

A baš poput i milijuna gledatelja diljem svijeta, Kelly Clarkson također je pratila 56. dodjelu Grammyja iz udobnosti svoga doma.

Trudna pobjednica 'American Idola' 'tweetala' je tijekom dodjele nagrada i s obožavateljima dijelila svoja zapažanja. 'Nisam mogla prisustvovati dodjeli Grammyja jer mi moja trudnoća to ne bi dopustila. No pratim sve od kuće', napisala je lijepa trudnica.

A kada je vidjela da je pjevačica Ciara došla na dodjelu unatoč velikom trudničkom trbuhu, Clarkson se zaljubila u njezinu pojavu. 'U sljedećem životu definitivno želim izgledati poput trudnice Ciare, a ne ovako kako ja izgledam trenutno, što bi se moglo opisati kao 'seksi natečeni nered', haha', napisala je Clarkson na svom Twitter profilu.

Clarkson je također uživala i u nastupu Beyonce i Jay Z-a, a njihov seksi nastup podsjetio ju je na vlastitog supruga. 'Jako je čudno, ali moj suprug i ja izgledamo baš poput Beyonce i Jay Z-a dok plešemo', komentirala je pjevačica.

Miley Cyrus također je odlučila ostati kod kuće, a zabavljala se uz 'Guitar Hero'. 'Fotografija s mog današnjeg nastupa', napisala je Miley u opisu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene