Pjevač Usher doživio je početkom tjedna pravi šok nakon što mu je 5-godišnji sin završio na Hitnoj zbog ozljede na bazenu.


Maleni Usher Raymond V, sin 34-godišnjeg pjevača Ushera, trenutno se nalazi u bolnici u Atlanti i stabilno je. Tamo je dospio nakon što mu je rame zapelo u odvodu bazena koji se nalazi u dvorištu njihove kuće.

Dječak se igrao u dvorištu i čuvala ga je Usherova sestra, njegova tetka. Malenom je igračka pala u bazen i zaglavila u odvodu, na što je skočio u bazen i pokušao je izvaditi.

Vezani članci Prometna nesreća na bjelovarskoj sjevernoj obilaznici VIDEO Teška nesreća u Bjelovaru: U sudaru automobila i kamiona poginule dvije osobe Nezgoda Kamion se u trenu pretvorio u smrtonosno oružje, vozaču iza njega život je projurio pred očima

>> Ogorčena i shrvana: 'Novac može kupiti mnogo stvari!'

Ručica mu se zaglavila u odvodu i nije mogao izaći na površinu. Nakon što ga nije uspjela izvući iz vode, tetka je počela zvati u pomoć. Dotrčala su dva radnika koja su bila u blizini te izvukli dječaka. Pozvana je hitna pomoć i maleni je odvezen u bolnicu.

Ova nesreća se dogodila godinu dana nakon što je poginuo Usherov 11-godišnji posinak, sin njegove bivše supruge Tameke Raymond, kojega je u moru pregazio vlastiti jet ski.

Podsjećamo, Usher s Tamekom ima dvojicu sinova - Ushera Raymonda V. i Naviyda Ely Raymonda.

S njom je u braku bio samo 2 godine - od 2007. do 2009. Nakon razvoda, obojica sinova pripala su pjevaču.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook