Poznata glumica Uma Thurman zadobila je tjelesne ozljede uslijed pada s konja.


Slavna holivudska glumica Uma Thurman pala je s konja i zadobila tjelesne ozljede. Polomila je nekoliko kostiju. Zdravstveno stanje 46- godišnje glumice nije u životnoj opasnosti i bit će dobro. Oporavak se očekuje za nekoliko tjedana.

Vezani članci Slavko Sobin i Elizabeta Brodić Domaće zvijezde uživale na premijeri prvog filma o noćnom provodu u Beogradu Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Jan Kerekeš pridružiili se vilenjacima u potrazi za pravom čarolijom

Nesreća se dogodila tijekom treninga jahanja, izjavio je njezin glasnogovornik. Uma je trenirala na mladom i neiskusnom konju koji se preplašio. Bačena je iz sedla i slomila je nekoliko kostiju. 'Iako su njezine ozljede nešto od čega će se oporaviti, glumica i dalje pati od bolova, rekao je izvor za Page Six.

Izvor je rekao kako je glumica viđena kako ulazi u La Plage restoran u St. Bartsu i pri tome su joj pomogli njezino dvoje djece Maya i Levon Hawke, budući da Thurman nije mogla sama hodati. Prema jednom izvoru, zvijezda je hodala tako oprezno kao da je imala operaciju kuka.

Ironično, Uma na japansko znači konj, a upravo je od te životinje zadobila ozljede. Do ove nezgode javnosti nije bilo poznato kako je Uma strastvena jahačica.