Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznata pjevačica otkrila je tko joj je prije nekoliko godina ukrao srce, ali i kako će proslaviti 10 godina profesionalne karijere.


Zadarska pjevačica Natali Dizdar uskoro će proslaviti svoj 30. rođendan, a prije toga slavi 10 godina profesionalne karijere.

Vezani članci Jana Mikić Kći popularne hrvatske manekenke preuzela nagradu, Natali Dizdar pjevala "Sretan ti rođendan" Natali Dizdar (Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL) Natali Dizdar u New York je odvela ljubav, no sada je u Zagrebu, gdje je zablistala u glamuroznom izdanju

U razgovoru za Story, Natali je otkrila kako će svojih 10 godina na sceni obilježiti velikom turnejom, koja je započela 10. svibnja, a završava 18. srpnja u njenom rodnom Zadru.

Kome se Natali smješkala cijelu večer?

Iako je mlada, iznimno je cijenjena na domaćoj sceni, što joj posebno laska. 'Nekako je to tako otpočetka. A kome to ne bi laskalo', rekla je Natali.

Natali je u dugogodišnjoj vezi s Antom Jerolimovim, a Natali je otkrila kako još uvijek ne planira vjenčanje te se uvijek trudi biti najbolja cura svome dragom.

'Ponekad sam najbolja, a ponekad najgora cura. Ali općenito mislim da sam dosta poduzetna i hiperaktivna u svemu, pa tako i u vezi. Malo je toga što ne bih učinila iz osjećaja ljubavi, naravno sve lijepo i pozitivno. Srednjoškolske drame i poteze davno sam ostavila iza sebe', rekla je Natali za Story.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook