tužna vijest

Ukrajinski glumac i omiljeni voditelj poginuo u ruskom granatiranju, prije par dana je dao otkaz kako bi branio svoju zemlju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pasha Lee poginuo je u granatiranju kraj Kijeva, a kolege se u šoku opraštaju od njega.

Ukrajinski glumac i TV voditelj Pasha Lee nedavno je dao otkaz na svom poslu kako bi branio svoju državu od ruske invazije, a tamošnji mediji sada javljaju kako je tragično preminuo u jednom od napada. 33-godišnji glumac u ukrajinske obrambene snage se prijavio prije samo nekoliko dana, a poginuo je u ruskom granatiranju na Irpin blizu Kijeva, prenosi The Sun.

Pogledaj i ovo In Magazin: Martina Kojić Reiter Suze se ne mogu ZAUSTAVITI In magazin donosi nevjerojatnu priču o Hrvatici koja je spasila više od tri tisuće djece i žena iz Ukrajine!

U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu pozirao je u ratnoj uniformi. "Posljednjih 48 sati nije bilo prilike za sjesti i fotografirati se jer smo pod napadom, a smijemo se jer izdržavamo. Ukrajino, naporno radimo", napisao je u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ПАША ЛИ | АКТЕР | TV HOST (@pashaleeofficial)

Prije samo pet dana objavio je fotku s opisom u kojem poziva sve Ukrajince da mu se pridruže u obrani njihove države.

Pasha Lee je inače poznat diljem Ukrajine, a između ostalog je radio na tamošnjoj sinkronizaciji filmova "Hobit" i "Kralj lavova". Njegovu smrt potvrdio je Sergij Tomilenko, predsjednik ukrajinskog novinarskog društva, prenosi The Sun. Njegovoj obitelji izrazio je sućut, a oglasila se i Julia Ostrovska, Pashina kolegica. Opisala ga je kao najvedrijeg i najraspoloženijeg TV prezentera s kojim je radila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene