Ukrajinska grupa Go_A veliki je favorit na ovogodišnjem Eurosongu, a sudeći po komentarima, podrška im stiže i iz Hrvatske.

Galerija


Elektro-folklor je žanr kojim je Ukrajina ove godine odlučila ići na Eurosong, a iza svega se krije grupa Go_A i njihova pjesma "Shum". Sudeći po komentarima, njihova pjesma mogla bi biti ozbiljna konkurencija našoj Albini na natjecanju.

Vezani članci Albina Grčić Albina jasno dala do znanja što misli o nominaciji za najgori outfit na Eurosongu i dobila veliku podršku fanova Albina Albina završila u utrci za nimalo laskavu titulu na Eurosongu koju je 2016. osvojila i Nina Kraljić

Grupa Go_A je karijeru u Ukrajini izgradila na modernoj interpretaciji tradicionalnih ukrajinskih priča koje se prenose usmenom predajom. Cijela priča je krenula 2012. godine kada su producent Taras Ševčenko i pjevaica Kateryna Pavlenko zajedno snimili nekoliko pjesama te su shvatili da su sjajna kombinacija. Pokrenuli su bend, a tijekom svih ovih godina ostali su dosljednji svom stilu.

Ševčenko je inače u Ukrajini poznat po miješanju naizgled nespojivih žanrova, a posljednjom pjesmom je osvojio i žiri koji ih je poslao na Eurosong u Rotterdam. Njihov jedinstveni stil posljednjih je mjeseci osvojio publiku diljem Europe, ali i svijeta.

"Pozdrav iz Hrvatske za Ukrajinu", "12 bodova iz Češke ako mene pitate", "Iz Italije sam i ne razumijem niti riječ ove pjesme, ali ju obožavam", "Pjesma je hit", "Razumijem li riječ ove pjesme? Ne, ali svejedno umirem za njom iz dana u dan", "Pozdrav iz Turske, nadamo se vašoj pobjedi", samo su neki od komentara na njihovu pjesmu na YouTubeu.

Karleuša na cijepljenje stigla bez grudnjaka: Pričalo se da je protiv, no sad je objasnila svoju odluku

Nives već godinu dana krije muškarca koji ju je osvojio, a sada znamo i zašto: "Teško mu koji tu može parirati"