Suzana Mančić uskoro bi mogla završiti na velikom platnu. Njezina životna priča zaintrigirala je Ukrajince koji o njoj žele snimiti film.

Galerija


Bivša loto djevojka i jedna od najzgodnijih žena bivše Jugoslavije uskoro bi mogla postati i filmska zvijezda. Život Suzane Mančić zaintrigirao je predstavnike jedne ukrajinske televizije koji već neko vrijeme žele snimiti dokumentarni film o njezinu životu. Mančić smatraju "jednom od najfatalnijih žena na Balkanu", a u filmu se planiraju otkriti šokantni detalji iz njezina života.

 

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

Vezani članci Moje veliko grčko vjenčanje (Foto: IMDB) Kultna komedija o velikom grčkom vjenčanju napunila je 17 godina, a evo gdje su zvijezde filma danas Ad Astra (Foto: IMDB) Svemirska odiseja Brada Pitta koja ruši stereotipe o SF-ovima nije za svakoga, ali je odlična

Suzana će u filmu, kako se planira, govoriti o tome kako je odbijala gradske kriminalce, što se događalo tijekom brojnih pucnjava kojima je svjedočila, a otkrit će i imena poznatih muškaraca koji su je pokušali zavesti dok je bila seks-simbol bivše Jugoslavije. U dokumentarac bi trebale biti ubačene i snimke seksualnih odnosa s njezinim bivšim suprugom Nebojšom Kunićem, ali i sadašnjim partnerom Simeonom Ocomokosom.

"Posebnu smo pažnju obratili na te snimke. Tražit ćemo njezinu dozvolu da ih ubacimo, kao i ispovijesti obojice, kako bismo pokazali kako Suzana funkcionira s njima nakon skandala", otkrili su iz produkcije, piše Dnevni avaz.

 

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on