"Najfatalnija žena Balkana"

Skandal koji još uvijek intrigira! Ukrajinci žele film sa Suzanom: "Ubacit ćemo i snimke seksa"

Suzana Mančić (FOTO: Instagram) Suzana Mančić (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić (FOTO: Instagram) +0 Suzana Mančić (FOTO: Instagram) Galerija

Suzana Mančić uskoro bi mogla završiti na velikom platnu. Njezina životna priča zaintrigirala je Ukrajince koji o njoj žele snimiti film.

Bivša loto djevojka i jedna od najzgodnijih žena bivše Jugoslavije uskoro bi mogla postati i filmska zvijezda. Život Suzane Mančić zaintrigirao je predstavnike jedne ukrajinske televizije koji već neko vrijeme žele snimiti dokumentarni film o njezinu životu. Mančić smatraju "jednom od najfatalnijih žena na Balkanu", a u filmu se planiraju otkriti šokantni detalji iz njezina života.

 

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

Pogledaj i ovo Suzana Mančić - 3 ma tko bi rekao?! Svi je znaju kao loto djevojku i seks-bombu bivše Jugoslavije, ali evo koje je pravo zanimanje Suzane Mančić!

Suzana će u filmu, kako se planira, govoriti o tome kako je odbijala gradske kriminalce, što se događalo tijekom brojnih pucnjava kojima je svjedočila, a otkrit će i imena poznatih muškaraca koji su je pokušali zavesti dok je bila seks-simbol bivše Jugoslavije. U dokumentarac bi trebale biti ubačene i snimke seksualnih odnosa s njezinim bivšim suprugom Nebojšom Kunićem, ali i sadašnjim partnerom Simeonom Ocomokosom.

"Posebnu smo pažnju obratili na te snimke. Tražit ćemo njezinu dozvolu da ih ubacimo, kao i ispovijesti obojice, kako bismo pokazali kako Suzana funkcionira s njima nakon skandala", otkrili su iz produkcije, piše Dnevni avaz.

 

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene