Spektakl - uskoro!

Ukoliko ste izgubili svaku nadu - Severina ima rješenje za vas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je zagrebačka Arena uoči Severininog koncerta rasprodana već nekoliko dana, najvjerniji Severinini fanovi ipak će moći prisustvovati velikom glazbenom spektaklu 'Dobrodošao u klub'!

Naime, Severina i njezin tim odlučili su razveseliti one koji su izgubili svaku nadu i sutra od 12 sati pustiti u prodaju dodatnih 200 ulaznica.

Pogledaj i ovo showbuzz Seve se priprema za turneju 'Više ne tražim svog čovika'

Ulaznice za spektakl koji vas očekuje 11. svibnja će se moći kupiti isključivo na prodajnim mjestima Eventima, a s obzirom na neviđeni interes za nastup najveće pjevačke zvijezde regije požurite i postanite vlasnik najtraženijeg komadića papira u gradu, poručuju iz Severininog tima.

>> Iznenađenje u Zagrebu? Najveći gaf? Severina sve otkrila!

'Zaželjela sam se Zagreba. U dvorani će biti oko 19 tisuća ljudi. Veselim se', poručila je jučer Severina tijekom obraćanja obožavateljima putem Facebooka i YouTubea.

Podsjećamo, nakon rasprodanih koncerata u Rijeci, Beogradu i Skoplju, Severina bajka “Dobrodošao u klub” rasprodala je i zagrebačku Arenu. Nastup počinje u 20 sati, a vrata za posjetitelje Arene biti će otvorena već od 18 sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene