Sahar Tabar, koja ima 21 godinu, globalnu je slavu stekla zbog načina na koji se operirala.

Galerija


Ova djevojka postala je fenomen u prosincu 2017. godine. Riječ je o Iranki iz Teherana, 21-godišnjoj Sahar Tabar, čije su fotografije tada sve zaprepastile.

Vezani članci Policija, ilustracija Uhićen 46-godišnjak: Sumnja se da je na Ovčari zlostavljao hrvatske ratne zarobljenike, među kojima i civile iz vukovarske bolnice Dušan Jeckov U Negoslavcima privedena još jedna osoba zbog ratnih zločina

Zbog brojnih operacija i specifičnog make-upa brojni mediji prozvali su je "Angelinom Jolie" u zombi izdanju.

Podsjetimo, strani su mediji "zavrtjeli" priču da je Sahar opsjednuta glumicom Angelinom Jolie te da se podvrgnula silnim operacijama kako bi joj bila što sličnija. Odnekud se pojavila i informacija da je prošla više od 50 kirurških korekcija, a Sahar je ubrzo dobila još jedan epitet - onaj "najružnije operirane djevoke na svijetu".

Po novim izvještajima novinske agencije Tasnim, Sahar je uhićena zbog niza kršenja tamošnjih zakona, konkretno zbog bogohuljenja, poticanja mladih na nasilje, nezakonitog stjecanja imovine te kršenja pravila oblačenja.

"Zombi Angelinu" policiji su prijavili građani kojima je smetalo njezino ponašanje.

Njezin račun na Instagramu otad više nije aktivan, a Sahar se time pridružila podužem popisu iranskih influencera i blogera koji su prekršili tamošnji zakon.