PRIJAVILI JE GRAĐANI

Iranska "zombi Angelina Jolie" uhićena zbog niza optužbi, između ostalog i - bogohuljenja

Sahar Tabar (Foto: Instagram) Sahar Tabar (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sahar Tabar (Foto: Instagram) Sahar Tabar (Foto: Instagram) Sahar Tabar (Foto: Instagram) Sahar Tabar (Foto: Instagram) Sahar Tabar (Foto: Instagram) +0 Sahar Tabar (Foto: Instagram) Galerija

Sahar Tabar, koja ima 21 godinu, globalnu je slavu stekla zbog načina na koji se operirala.

Ova djevojka postala je fenomen u prosincu 2017. godine. Riječ je o Iranki iz Teherana, 21-godišnjoj Sahar Tabar, čije su fotografije tada sve zaprepastile.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Zbog brojnih operacija i specifičnog make-upa brojni mediji prozvali su je "Angelinom Jolie" u zombi izdanju.

Podsjetimo, strani su mediji "zavrtjeli" priču da je Sahar opsjednuta glumicom Angelinom Jolie te da se podvrgnula silnim operacijama kako bi joj bila što sličnija. Odnekud se pojavila i informacija da je prošla više od 50 kirurških korekcija, a Sahar je ubrzo dobila još jedan epitet - onaj "najružnije operirane djevoke na svijetu".

Po novim izvještajima novinske agencije Tasnim, Sahar je uhićena zbog niza kršenja tamošnjih zakona, konkretno zbog bogohuljenja, poticanja mladih na nasilje, nezakonitog stjecanja imovine te kršenja pravila oblačenja.

"Zombi Angelinu" policiji su prijavili građani kojima je smetalo njezino ponašanje.

Njezin račun na Instagramu otad više nije aktivan, a Sahar se time pridružila podužem popisu iranskih influencera i blogera koji su prekršili tamošnji zakon.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene