Opirao se uhićenju

Završio iza rešetaka: Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice uhićen zbog vožnje u pijanom stanju

Vince Vaughn (Foto: Getty Images) Vince Vaughn (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vince Vaughn (Foto: Getty Images) Vince Vaughn (Foto: Getty Images) +0 Vince Vaughn (Foto: Profimedia) Galerija

Vince Vaughn uhićen je u nedjelju ujutro blizu Los Angelesa. Ubrzo je pušten, no nisu poznati detalji o njegovoj jamčevini.

Američki glumac Vince Vaughn uhićen je rano u nedjelju u Kaliforniji zbog vožnje u pijanom stanju i otpora uhićenju, prenose lokalni mediji.

Pogledaj i ovo Vince Vaughn (Foto: Getty Images) Smijeh do suza Oni su bliski prijatelji koji dijele i neobičan hobi: Dolaze kao nepozvani gosti na vjenčanja!

Vaughna, najpoznatijeg po ulogama u komedijama "Pazi, lopta!" i "Lovci na djeveruše", policija je zaustavila na kontrolnoj točki na Hermosa Beachu u blizini Los Angelesa, otkrila je policija za CNN.

Potom je uhićen pod sumnjom da je vozio pod utjecajem alkohola i da se opirao uhićenju. Kasnije je pušten, no ne znaju se detalji o njegovoj jamčevini. Uhićen je i njegov neidentificirani suputnik.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene