U problemima je

U centru Beograda uhićen je popularni srpski reper Stefan Đurić Rasta

Rasta (Foto: PR) Rasta (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Rasta (Foto: PR) Galerija

Stefan Đurić Rasta uhićen je zbog posjedovanja marihuane.

Popularni reper iz susjedne nam Srbije Stefan Đurić Rasta, koji se može pohvaliti brojnom publikom i iz naše zemlje, uhićen je u centru Beograda, prenosi tamošnji portal Objektiv.

Pogledaj i ovo Ana Nikolić Nakon šokantnih snimki Ana Nikolić na kćerinoj rođendanskoj proslavi pokazala uništeno lice, a njezin slavni bivši je neprepoznatljiv!

30-godišnjeg Rastu policija je uhvatila s nekoliko paketića marihuane, a obavit će i pretres njegova stana. Reper je inače poznat po čestom konzumiranju marihuane i često se fotografirao s džointom u ruci, a u nekoliko se prilika od njezina konzumiranja nije mogao suzdržati za vrijeme snimanja nekih televizijskih emisija u kojima je sudjelovao.

Marihuanu konzumira i tijekom svojih nastupa i koncerata zbog čega se našao na udaru kritika da svojim ponašanjem daje pogrešan primjer mladim ljudima i djeci.

"Moje mišljenje je da travu treba probati s 18 godina. Ja sam tu napravio grešku, bio sam jako mlad. Treba je probati kad si zreo i kad možeš shvatiti što je to", bio je izjavio jednom prilikom za Blic.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene