Problemi i skandali s članovima obitelji Meghan Markle ne prestaju. Sada je uhićen njezin 28-godišnji nećak.

Galerija


Javnosti je odavno poznato da Meghan Markle ima problema s ponašanjem članova svoje obitelji. Polusestra stalno govori o njoj po novinama, otac prodaje njezina intimna pisma i javno pripovijeda koliko ga je njegova kći razočarala i povrijedila, a sada je kao šlag na tortu Markle obiteljske drame došlo i šokantno uhićenje Meghanina 28-godišnjeg nećaka Thomasa. 

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle ostvarila se želja za preseljenjem, ali postoji razlog zbog kojeg je i dalje slomljena Crnogorska policija (Foto: Arhiva/AFP) Dvojica Hrvata s Interpolove tjeralice uhićena u Crnoj Gori: Osumnjičeni za krijumčarenje više od tone kokaina

Naime, usred bijela dana u Hollywoodu uhićen je gol i drogiran 28-godišnjak koji je po ulici vrištao i otimao se policiji, a onda se ispostavilo da je mladić krvno povezan s vojvotkinjom od Sussexa. Još nisu objavljeni krvni nalazi pa se ne zna na kakvim je drogama bio Thomas u trenutku kada je došlo do incidenta, no pretpostavlja se da je riječ o kombinaciji više vrsta sintetičkih droga.

Thomas Dooley optužen je za kršenje javnog reda i mira te opiranje uhićenju, a prijavili su ga stanovnici okolice po kojoj je tumarao posve gol. Thomas je Meghanin nećak po liniji njezina polubrata Thomasa Marklea Jr., a on i Meghan bili su bliski dok su odrastali. Vojvotkinja ga je čak često i čuvala kada im roditelji ne bi bili kod kuće. 

Danas je Meghan članica najslavnije kraljevske obitelji na svijetu, a Thomas je dostavljač pizze u lancu pizzeria Domino's. Policiji je poznato i kako njegov brat Tyler vodi farmu kanabisa u Oregonu. U biznis je krenuo 2018. godine, a od tada je uspio uzgojiti dvije posebne sorte marihuane - jednu je nazvao "Markle Sparkle", a drugu "Archie Sparkie".

Ciganović komentirao Grubnićev poklon Maji Šuput: "Bitno da na njemu piše Yves Saint Laurent"