Ne piše mu se dobro

Uhićen David Morales : "Netko mi je podmetnuo!"

David Morales (Foto: Instagram) David Morales (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju David Morales (Foto: PR) David Morales (Foto: Getty Images) David Morales (Foto: Getty Images) David Morales (Foto: PR) David Morales (Foto: PR) +0 David Morales (Foto: Instagram) Galerija

David Morales uhićen je u Japanu gdje je trebao nastupiti, zbog pronađene droge u kovčegu.

Jedan od najpopularnijih i Grammyjem nagrađen DJ David Morales uhićen je na japanskom aerodromu Fukoka zbog posjedovanja droge, prenose tamošnji mediji.

Pogledaj i ovo Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Kakva obitelj! Uhićen otac posrnule zvijezde: Supruga otkrila što je pretraživao na Internetu pa dobila batina

U prtljazi 56-godišnjeg Davida pronađene su tablete ectasyja, nakon čega ga je policija uhitila zbog kršenja zakona o kontroli narkotika i psihotropnih droga.

David Morales (Foto: PR) David Morales (Foto: PR) Foto: PR

DJ se pri uhićenju branio izjavom kako pronađena droga nije njegova te da ju je u njegov kovčeg netko podmetnuo. Radi se o 0,3 grama navedene droge.

"To nije moje. Netko mi ju je možda podmetnuo", izjavio je David. 

Japan ima vrlo stroge zakone što se tiče konzumiranja i posjedovanja droge, pa se posjedovanje ectasyja za osobnu upotrebu, bez obzira na količinu, kažnjava zatvorskom kaznom od 7 godina i novčanom u iznosu od 22.800 eura.

David Morales (Foto: Getty Images) David Morales (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

David Morales je na svjetskoj glazbenoj sceni prisutan od 80-ih godina, 1998. godine nagrađen je glazbenom nagradom Grammy, a nekoliko je puta nastupio i u našoj zemlji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Morales (@djdavidmorales) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene