obožavao ga je

Obožavatelji Toše Proeskog tuguju zbog smrti njegova voljenog ljubimca: "Otišao je svome vlasniku"

Toše Proeski - 1 Toše Proeski - 1 PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Toše Proeski - 1 Toše Proeski (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) Toše Proeski (Foto: AFP) +0 Toše Proeski (Foto: AFP) Galerija

Pokojni Toše Proeski bio je veliki ljubitelj pasa i imao ih je dva, a Facebookom se sada proširila vijest da je uginuo njegov zlatni retriver Bas.

Iako je od smrti makedonskog slavuja Toše Proeskog prošlo 14 godina, obožavatelji ga se i dalje svakodnevno prisjećaju na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Toše Proeski Osvanula na Instagramu Nikad viđena fotografija neprežaljenog Toše Proeskog rasplakala je njegove obožavatelje: "Zaspale su oči lijepe..."

Da još uvijek živi u njihovim srcima, pokazali su i tužnim porukama ispod objave o smrti njegova voljenog psa, zlatnog retrivera Basa.

"Danas je Bas otišao svome vlasniku", piše u objavi na jednoj od Facebook stranica posvećenih Toši uz fotke njegova ljubimca.

"Bio je divan kao što je bio i Toše! Sada je s onim koga je volio najviše", "Ujedinjeni u raju", "Anđeli su zajedno", "Sad ćeš se opet maziti s našim voljenim Tošom", samo je dio komentara Tošinih fanova koji su znali koliko je pjevač obožavao svoje pse. Proeski je, osim retrivera Basa, imao i šarplaninca Groma.

Podsjetimo, Toše je poginuo 16. listopada 2007. godine u tragičnoj prometnoj nesreći nedaleko od Nove Gradiške, a tada mu je bilo samo 26 godina.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto: Profimedia) +2 Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Celebrity Svi bruje o očitoj kemiji između udane glumice i oženjenog glumca, dok su daleko od svojih supružnika među njima frcaju iskre!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Val Kilmer (Foto: AFP) +0 Cher (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Prvo su bili prijatelji, pa strastveni ljubavnici, a njihova je veza svima bila šok zbog jednog tada bizarnog razloga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene