Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mlada glumica i pjevačica udala se za nogometaša i profesora kineziologije Ivana Parlova.


Hrvatska glumica i pjevačica Vanda Winter udala se u subotu za nogometaša Slaven Belupa i profesora kineziologije Ivana Parlova.

Vezani članci Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana! Emil Tedeschi, Nika Perenčević (FOTO: Getty, Pixell) Sve je spremno za raskošnu svadbu Tedeschija mlađeg i najbogatije Hrvatice koja je od njega starija 17 godina

Dizajnerski dvojac Eny Room objavio je fotografiju bračnog para uz poruku 'Udala nam se naša Vanda Winter'.

KAKVA ŽENA Lijepa, vrijedna, racionalna i štedljiva!

Nekoliko mjeseci uoči vjenčanja Vanda je za InMagazin rekla kako nije jedna od djevojaka koje od malih nogu maštaju o idealnoj vjenčanici, cvijeću i dekoracijama.

'Nisam se uopće s tim bavila, dok nisam našla mladoženju koji je dobio sve kvačice. Onda se valjda upalila i ta neka lampica, neki instinkt mi se javio da bi to možda sad baš bilo zgodno', rekla je ne skrivajući osmijeh.

'Pretpostavljam da ću biti dosta zabrinuta mladenka, jer sam inače perfekcionist, i vjerojatno ću se osjećati jako odgovorno spram ljudima koje sam odlučila pozvati na svadbu', objasnila je tada.

 

Udala nam se naša Vanda Winter <3

Posted by eNVy room - Croatian fashion brand on Saturday, 12 December 2015

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook