Čestitamo!

Penny iz "Teorije velikog praska" ponovno izrekla sudbonosno "da"

Kaley Cook (Foto: Instagram) Kaley Cook (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kaley Cook (Foto: Instagram) Kaley Cook (Foto: Getty Images) Kaley Cook (Foto: Getty Images) Kaley Cook (Foto: Getty Images) Kaley Cook (Foto: Getty Images) +0 Kaley Cook (Foto: Getty Images) Galerija

Kaley Cuoco udala se za novu ljubav, jahača Karla Cooka.

Nakon dvije godine veze i sedam mjeseci zaruka glumica Kaley Cuoco rekla je sudbonosno "da" svom odabraniku, jahaču Karlu Cooku.

 

A post shared by @normancook on

Pogledaj i ovo Kaley Cuoco (Foto: Profimedia) Druga sreća Sve ljubavi vrckave Penny: Prvi joj je suprug bio ovisnik i muška sponzoruša, a drugi joj je vratio vjeru u ljubav

 

Zvijezda "Teorije velikog praska" svima znana kao Penny podijelila je na svom profilu na Instagramu fotografije s vjenčanja, kako ljubi svog novog supruga i fotografiju prije početka slavlja. Kolaž fotografija s vjenčanja objavila je i njezina kolegica Mayim Bialik.

 

 

A post shared by mayim bialik (@missmayim) on

 

Tjedan dana prije vjenčanja održana je i djevojačka zabava na kojoj su se pojavile Kaleyina majka i sestra te njezin omiljeni stilist Brad Goreski.

 

 

A post shared by @normancook on

Kaley je ovo drugi brak, nakon što je već bila udana za glumca i tenisača Ryana Sweetinga, od kojeg se razvela 2015. godine. Povezivali su je i s kolegom glumcem Johnom Galeckijem, a bila je zaručena i za stručnjaka za ovisnost Josha Resnika. Nadajmo se da će Kaley u novom braku naći istinsku sreću.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene