Sretan dan!

Rekli su "da": Četiri mjeseca nakon rođenja sina bili su pred prekidom, no ljubav je ipak pobijedila

Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: AFP) Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: AFP) Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) - 7 Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) - 6 Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) +0 Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) - 4 Galerija

Charlotte je kći princeze Caroline od Monoka i unuka pokojne Grace Kelly, dok je njezin suprug Dimitri Rassam sin poznate francuske glumice Carole Bouquet.

Monegaška princeza Charlotte Casiraghi i njezin izabranik, francuski producent Dimitri Rassam izrekli su sudbonosno da.

Pogledaj i ovo Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: AFP) Ljubav cvjeta Fotografija koja dokazuje da lijepa princeza nije ostavila zaručnika 4 mjeseca nakon rođenja njihova sina

Charlotte je kći princeze Caroline od Monoka i unuka pokojne Grace Kelly, dok je njezin novopečeni suprug sin poznate francuske glumice Carole Bouquet.

Par je potvrdio zaruke na glamuroznom Balu ruža 2018. godine, a zajedno su od kraja 2016. godine.

Također, roditelji su i 7-mjesečnog sina Balthazara, a civilno vjenčanje održano je u prinčevoj palači u Monaku, u kojoj se udala i njezina baka Grace Kelly za princa Rainera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Nollet Paris (@johnnollet) on

Lijepa mladenka taj je dan promijenila dvije haljine – jednu kratku i jednu večernju i glamurozniju, dok je mladoženja blistao najprije u plavom, a zatim u bijelom odijelu.

Ipak, u odnosu ovog para nisu baš uvijek cvjetale ruže.

Podsjetimo, glasine o prekidu javile su se svega 4 mjeseca nakon rođenja njihova sina, a šuškalo se kako je princeza bila ta koja je htjela okončati njihov odnos. Charlotte i Dimitri upoznali su se u Parizu nedugo nakon što je ona prekinula vezu s talijanskim redateljem Lambertom Sanfeliceom.

Charlotte je prvo dijete rodila 2013. godine, sina Raphaëla, čiji je otac njezin bivši dečko, komičar Gad Elmaleh.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić, Nicolas Quesnoit i Dino Rađa (Foto: Anamaria Batur) Ivan Šarić, Nicolas Quesnoit i Dino Rađa (Foto: Anamaria Batur) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) +7 Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Celebrity U finalu "Plesa sa zvijezdama" nastala je ova hit-fotografija koja će vas nasmijati do suza

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene