Lana Gojak i Siniša Bajt zajedno su od 2017. godine, a svoju su ljubav okrunili brakom u Italiji.

Galerija


35-godišnja domaća glumica potvrdila je kako se udala u Trstu.

Vezani članci Lorenzo Gentile - 2 Je li u Petrinji bilo krađe humanitarne pomoći? Talijan tvrdi: "Paketa nije bilo. Optužili su me da smo poslali popišanu robu." U općini mu dobacuju: "Mafijo" Deniz Baysal (Foto: Instagram) Udala se Hazan: Zbog događaja iz djetinjstva imala je traume, no on joj je pomogao da ih se riješi

Glumica Lana Gojak, koju pamtimo i po ulozi u seriji "Čista ljubav", posljednjih dana ima puno razloga za slavlje. Tako je na Instagramu potvrdila da se prošlog ponedjeljka u susjednoj Italiji udala za partnera, 43-godišnjeg redatelja Sinišu Bajta, s kojim je od 2017. godine.

"Veliko hvala roditeljima i svim dragim, bliskim prijateljima koji su nam pružili gomilu ljubavi i podrške te učinili jučerašnji dan nezaboravno savršenim! Volimo vas! Srca su nam puna", napisala je smeđokosa ljepotica pored fotografije sretnih i zgodnih mladenaca.

"Veliko hvala Generalnom konzulatu RH u Trstu na velikoj pomoći u organizaciji da se ova naša suluda ideja ostvari ‘preko noći’", zaključila je Lana koja netipičnu vjenčanicu na jedno rame može zahvaliti poznatoj zagrebačkoj dizajnerici Marini Larie Matić.

"U haljini moje jedine @lariemarinamatic možeš biti i nepočešljana mlada bez da to itko primijeti", zaključila je Lana te objavila još jednu fotografiju bračnog poljupca.

Podsjetimo, par se upoznao slučajno dok se on iseljavao, a ona useljavala u podstanarski stan, no spojili su tek nekoliko godina kasnije nakon što su se sreli u jednom izlasku. Prvi spoj imali su na izložbi, a ostalo je povijest.

Čestitke sretnim mladencima! 

Brazilska ljepotica nije odoljela poljupcima dečka koji ju je osvojio u samo jednoj noći