Čestitke mladencima!

Domaća glumica "preko noći" organizirala vjenčanje u haljini koja je istaknula njezine savršene noge

Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: PR) Lana Gojak (Foto: Karmen Oblak ) Lana Gojak (Foto: Karmen Oblak ) Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) +0 Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) Galerija

Lana Gojak i Siniša Bajt zajedno su od 2017. godine, a svoju su ljubav okrunili brakom u Italiji.

35-godišnja domaća glumica potvrdila je kako se udala u Trstu.

Pogledaj i ovo Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Izgleda fantastično Zvijezda "Igre prijestolja" nakon dva vjenčanja napokon otkrila u čemu je došetala do oltara

Glumica Lana Gojak, koju pamtimo i po ulozi u seriji "Čista ljubav", posljednjih dana ima puno razloga za slavlje. Tako je na Instagramu potvrdila da se prošlog ponedjeljka u susjednoj Italiji udala za partnera, 43-godišnjeg redatelja Sinišu Bajta, s kojim je od 2017. godine.

"Veliko hvala roditeljima i svim dragim, bliskim prijateljima koji su nam pružili gomilu ljubavi i podrške te učinili jučerašnji dan nezaboravno savršenim! Volimo vas! Srca su nam puna", napisala je smeđokosa ljepotica pored fotografije sretnih i zgodnih mladenaca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Gojak (@lana_gojak) on

"Veliko hvala Generalnom konzulatu RH u Trstu na velikoj pomoći u organizaciji da se ova naša suluda ideja ostvari ‘preko noći’", zaključila je Lana koja netipičnu vjenčanicu na jedno rame može zahvaliti poznatoj zagrebačkoj dizajnerici Marini Larie Matić.

"U haljini moje jedine @lariemarinamatic možeš biti i nepočešljana mlada bez da to itko primijeti", zaključila je Lana te objavila još jednu fotografiju bračnog poljupca.

Podsjetimo, par se upoznao slučajno dok se on iseljavao, a ona useljavala u podstanarski stan, no spojili su tek nekoliko godina kasnije nakon što su se sreli u jednom izlasku. Prvi spoj imali su na izložbi, a ostalo je povijest.

Čestitke sretnim mladencima! 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) +7 Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Celebrity Brazilska ljepotica nije odoljela poljupcima dečka koji ju je osvojio u samo jednoj noći

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene