Turska glumica Deniz Baysal udala se za glazbenika Barışa Yurtçua.

Galerija


28-godišnja turska glumica Deniz Baysal u seriji "Fazilet i njezine kćeri" tumači lik Hazan, starije Faziletine kćeri.

Vezani članci Vjenčanje Andreja Kramarića i Mije Ćurković Andrej Kramarić oženio se dugogodišnjom djevojkom Mijom Ćurković, s kojom čeka dijete! Pogledajte prve fotke presretnih mladenaca Mia Khalifa Najveća pornozvijezda današnjice se udaje: Imamo li najseksi mladenku na svijetu?

A nakon velikog uspjeha serije koju možete pratiti na Novoj TV, Deniz posljednjih dana ima još jedan važan razlog za slavlje.

Naime, prelijepa glumica udala se za glazbenika Barışa Yurtçua iz grupe Kolpa i to nakon 2 godine veze.

28-godišnja glumica i 36-godišnji pop glazbenik sudbonosno "da" izgovorili su u mondenom turskom ljetovalištu Çeşme na Egejskome moru, točnije u jednom popularnom restoranu koji je poznat kao okupljalište turske elite.

Sretni par zavjete je izgovorio uz romantični zalak sunca, a danas svi govore i o njezinoj raskošnoj vjenčanici koju je za nju napravila poznata turska dizajnerica Zelia Kazar.

Podsjetimo, par se upoznao 2017. godine na snimanju spota u kojem je Deniz glumila dominu, a njezin novopečeni suprug njezinog slugu. Kako je sama otkrila, bila je to fatalna privlačnost.

Također, priznala je i kako je on prvi muškarac koji je u njen život doveo mir i sigurnost koji su joj bili potrebni još od malih nogu kada su se njezini roditelji rastali. Otad je lijepa glumica imala strah od napuštanja, a on se najviše odražavao na njezine veze.

Ipak, pronašla je svoju mirnu luku...

On joj je vratio vjeru u ljubav nakon što je bivšeg morala ostaviti zbog njegove opsjednutosti kontroverznom vjerom