Ella Dvornik udala se za svog dugogodišnjeg partnera Charlesa Pearcea u Las Vegasu.

Galerija


Poznata domaća blogerica udala se u u Kapeli cvijeća u centru Las Vegasa. 

Vezani članci Ella Dvornik Ella Dvornik jasno dala do znanja što misli o gej zajednicama: "Molim sve da me otprate, nije vam mjesto ovdje" Ella Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik pohvalila se obiteljskom fotografijom koja je razočarala njezine obožavatelje

Ella Dvornik udala se za svog dugogodišnjeg partnera Charlesa Pearcea, s kojim ima neodoljivo slatku kćerkicu Balie Dee, koja je, poput mame, zvijezda društvenih mreža.

Ella je sretne vijesti podijelila na Instagramu fotografijom s vjenčanja i dužim statusom na engleskom jeziku.

"Prije 5 godina kad smo se upoznali, Charles me htio odvesti u Las Vegas se vjenčamo, ali ja nisam imala vizu. No sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine, otkad smo zaručeni, pokušavamo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako teško! Tako smo napravili ono što nabolje radimo, kako bi Frank rekao 'na naš način'. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! TEK VJENČANI! Gorila! P.S. Balie, volimo te, sad si službena."

Ella se i na ovaj važan dan potrudila biti drugačija i posebnija, a neobičnu vjenčanicu potpisuje riječki dizajner Juraj Zigman, koji u posljednje vrijeme oblači i svjetski poznate dame, poput Fergie, Nicki Minaj, Bebe Rexhae i mnogih drugih.

Istovremeno, Charles je blistao u crnom odijelu, a osmijesi na njihovim licima govore doista sve.

''Odabrali smo Las Vegas kao destinaciju za vjenčanje upravo zato što je klišej, a ne da nam se raditi svadbu u Hrvatskoj ili Engleskoj za sve prijatelje i obitelj'', ispričala je Ella za časopis Story.

Čestitke sretnom paru!

Janko Popović Volarić ponovno izveo sina u provod i oduševio ženski dio publike

Lana Jurčević čestitala dečku Valentinovo u prozirnoj majici: "Volim te iako si me danas živcirao"

Ovako ona ide na večeru: Poslije vrućeg odmora na Tajlandu preplanulu put pokazuje u Londonu