Doris Vrečko živi potpuno drugačijim životom nakon što se prije dvije godine povukla iz medija.

Galerija


Televizijska voditeljica i bivša prvakinja u mačevanju Doris Vrečko u javnosti se nije pojavljivala pune dvije godine, a u tom razdoblju život joj se u potpunosti pomijenio.

Vezani članci Ecija Ivušić Ecija se pohvalila gubitkom kilograma u karanteni, pa otkrila u čemu je tajna njezina dobrog izgleda Maja Šuput Šuput nakon izlaska iz karantene potpuno promijenila imidž, ali i najavila da sprema nešto veliko

Naime, Doris se početkom lipnja u krugu najbližih prijatelja i obitelja udala za kanadskog hokejaša Shaonea Morrisonna, a krajem prošle godine rodila je sina. Detalji o njihovu upoznavanju i počecima veze nisu poznati, no prvi su put u javnosti zajedno viđeni prije dvije godine u šetnji zagrebačkim Cvjetnim trgom, piše Story

Shaone je u Hrvatskoj tada boravio već neko vrijeme jer je potpisao ugovor s najtrofejnijim hrvatskim hokejaškim klubom, a nekoliko godina prije toga je posjetio i neke hrvatske gradove na obali. Uspješni hokejaš donedavno je bio igrač ruskog kluba Admiral Vladivostok.

Doris su sport i sportaši pratili gotovo tijekom cijelog života. Trenirala je mačevanje 15 godina, a Dom sportova bio joj je drugi dom. Kretala se u društvu sportaša, a imala je vlastitu rubriku u emisiji “IN magazin“ Nove TV u kojoj su gostovali sportaši, što joj je ujedno bio i posljednji televizijski angažman.