Lijepa vijest!

Jedna od najljepših sportašica svijeta izrekla sudbonosno da 8 godina starijem košarkašu

Caroline Wozniacki i David Lee (Foto: Instagram) Caroline Wozniacki i David Lee (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Caroline Wozniacki i David Lee (Foto: Instagram) Caroline Wozniacki i David Lee (Foto: Instagram) Caroline Wozniacki i David Lee (Foto: Getty Images) Caroline Wozniacki i David Lee (Foto: Getty Images) Caroline Wozniacki (Foto: Instagram) Caroline Wozniacki (Foto: Instagram) Caroline Wozniacki (Foto: Instagram) Caroline Wozniacki (Foto: Instagram) Caroline Wozniacki (Foto: Getty Images) +0 Caroline Wozniacki (Foto: Getty Images) Galerija

Caroline Wozniacki udala se za košarkaša Davida Leeja u talijanskoj Toscani.

Danska tenisačica Caroline Wozniacki, koja slovi i kao jedna od najljepših sportašica današnjice, izrekla je sudbonosno da svom izabraniku NBA igraču Davidu Leeju.

Pogledaj i ovo Lana Gojak (Foto: PR) Brak joj godi Nakon brzog i tajnog vjenčanja u Italiji naša glumica vratila se na domaći teren

Vjenčanje je održano u romatničnoj Italiji, točnije u hotelu Castiglion del Bosco u Toskani, koji slovi kao jedno od popularnijih mjesta koje obožavaju američke zvijezde. Naime, tamo su svoje bračne zavjete izmijenili i glumica Kate Upton i igrač bejzbola Justin Verlander.

Caroline je na svom profilu na Instagramu podijelila jednu od prvih fotografija na kojoj pozira s novopečnim suprugom, dok promatraju raskošni vatromet na vjenčanju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

"Najbolji vikend mog života", napisala je uz fotografiju.

28-godišnja Caroline i 8 godina stariji David, vjenčali su se u krugu od stotinjak prijatelja i članova obitelji, među kojima je bila nazočna i Carolinina kolegica s teniskih terena Serena Williams, koja se navodna našla u ulozi djeveruše, piše magazin Vogue.

Uz Serenu, na toskanskom vjenčanju gosti su bili i košarkaši Pau Gasol, Harrison Barnes, tenisačica Angelique Kerber, igrač američkog nogometa Jesse Palmer i mnogi drugi.

Čini se kako je par i medeni mjesec odlučio provesti u čarobnoj Toskani, jer je Caroline objavila i nekoliko Instagram priča iz Nacionalnog parka Cinque Terre. 

Caroline i David zaručili su se 2017. godine, a ona je prije njega bila zaručena za golfera Roryja McIlroya s kojim je bila u vezi od 2011. do 2014. godine, no on je otkazao vjenčanje.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Philip, princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle, princ William, Kate Middleton (Foto: Getty Images) Meghan Markle +5 Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Celebrity Princ Harry oženio se s Meghan unatoč oštrom upozorenju svog djeda princa Philipa, evo što mu je rekao

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene