Nemaju što čekati

Udaje se srpska voditeljica kojoj je autobus otkinuo ruku: Budući suprug ispunio joj baš sve želje

Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Screenshot Pink TV) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) +0 Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Galerija

Voditeljici Dei Đurđević ipak je spašena ruka nakon stravične prometne nesreće u veljači.

U veljači ove godine srpskoj voditeljici dogodila se velika tragedija.

Pogledaj i ovo Dea Đurđević (Foto: Instagram) Kakva upornost, bravo! Pola godine nakon nesreće u kojoj joj je otkinuta ruka, voditeljica skinula gips

TV voditeljica Dea Đurđević tada je stradala u prometnoj nesreći, odnosno sudaru dvaju autobusa te triju automobila.

Naime, voditeljica je imala lakši sudar s drugim automobilom, ali u trenutku kada je izlazila iz svojeg auta kako bi se dogovorila s drugim vozačem što dalje, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku. Voditeljica je hitno prevezena u bolnicu, a liječnici su se na sve načine borili da joj spase ruku te su u tome i uspjeli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on

"Upravo sam izašao iz operacijske sale i operacija je uspješno završena. Sada mogu reći da smo moj tim i ja spasili ruku. Također, cirkulacija je normalizirana. Bilo je mnogo šivanja, ali sve je dobro završilo", izjavio je tada za Blic doktor Marko Bumbaširević.

Kada su čuli za nesreću, svi Deini kolege bili su duboko potreseni, a posebno njezin dugogodišnji partner, televizijski reporter Mladen Mijatović. No, nakon stravične nesreće, za Deu su krenuli bolji dani, a sada se 27-godišnja voditeljica udaje za 20 godina starijeg kolegu.

Prema pisanju Kurira, Dea i Mladen ovog bi vikenda trebali izgovoriti sudbonosno "da", samo dva dana nakon njezinog rođendana.

"Dea i Mladen shvatili su da nema potrebe čekati s vjenčanjem i prije dva mjeseca došli su na ideju da bi se mogli vjenčati za njezin rođendan. Poslije nesreće shvatili su koliko se vole i koliko je njihova ljubav prava te da ne postoji niti jedan razlog da odgađaju brak. Dei se Mladenov prijedlog u vezi vjenčanja jako svidjeo, nakon čega su počeli do detalja planirati dvostruko slavlje", otkrio je izvor blizak paru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on

"Mladen pod svaku cijenu želi ispuniti sve Deine želje i ništa mu nije teško napraviti kako bi taj dan za nju bio poseban. Iako su planirali da proslava bude privatna i za manji krug ljudi, na kraju se ispostavilo da će biti oko 150 do 200 gostiju." Mladencima će navodno pjevati i poznati pjevač Šako Polumenta, što je također bila velika mladenkina želje.

"Dea ga je sama pozvala da uljepša njezino slavlje, što je on s oduševljenjem prihvatio. Zahvalio joj je na pozivu i obećao da će joj pjevati svaku pjesmu koju poželi", zaključio je dobro upućeni izvor, pa se čini kako će par na kraju ovu godinu pamtiti samo po lijepim stvarima. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Getty) +8 Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: AFP) Celebrity Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene