Čuju se svadbena zvona

Zvijezda serije "Fazilet i njezine kćeri" udaje se u rujnu: Tko je sretnik koji je osvojio ovu slatkicu?

Deniz Baysal (Foto: Instagram) Deniz Baysal (Foto: Instagram) instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Deniz Baysal (Foto: Instagram) Deniz Baysal (Foto: Instagram) Deniz Baysal (Foto: IN Magazin) Deniz Baysal (Foto: IN Magazin) Glumica Deniz Baysal (Foto: IN Magazin) - 3 Deniz Baysal (Foto: IN Magazin) Deniz Baysal (Foto: Instagram) Deniz Baysal (Foto: Instagram) Deniz Baysal (Foto: Instagram) Deniz Baysal (Foto: Instagram) +3 Deniz Baysal (Foto: Instagram) Galerija

Deniz Baysal, zvijezda serije "Fazilet i njezine kćeri" koja se prikazuje na Novoj TV otkrila je da se sprema uploviti u bračnu luku za manje od mjesec dana.

Predivna turska glumica Deniz Baysal srca domaće publike osvojila je u televizijskoj sapunici "Fazilet i njezine kćeri". Njezin lik djevojke Hazan, slatkice koja ne trči za time da naglasi svoju seksipilnost, savršeno odgovara ovoj lijepoj glumici koja je prirodna i jednostavna i u privatnom životu. 

Pogledaj i ovo Hazal Turesan (Foto: Instagram) - 5 Zavidna Yasemin U hit seriji njezina je uloga jedna od najomraženijih, no privatno je sasvim drugačija

Pravilne crte lica, lijepa put, izražajan pogled i širok osmijeh učinili su Deniz miljenicom mnogih pobornika turskih sapunica, a sada se ova mlada dama, prema pisanju Storyjaodlučila upustiti u avanturu života i uploviti u bračnu luku. 

Njezino je srce osvojio pjevač Baris Yurtcu za kojeg će se udati početkom rujna. Vjenčanje će navodno biti veliko, raskošno i održat će se u resortu Cessme u Egejskom moru. 

Deniz i Baris zaručili su se u studenom 2018., a malo manje od godinu dana im je bilo potrebno kako bi isplanirali svoj savršeni vjenčani dan. Ceremonija će se održati 6. rujna, a očekuje se da će svečanosti prisustvovati više stotina njihovih prijatelja i rodbine. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍀

Objavu dijeli Deniz Baysal (@denizbaysal_)

Sretni par se upoznao kada je Deniz glumila u spotu njegova benda, a nakon dvije godine veze Baris je odlučio kleknuti i zaprositi svoju ljubav. 

Ova lijepa 28-godišnjakinja bojala se stupanja u brak i ozbiljne veze jer je bila nesigurna. Naime, kao djevojčicu ju je otac ostavio pa je uvijek osjećala strah od ponovne takve boli no čini se da je Barisova ljubav urodila plodom i osvojila Deniz u toj mjeri da odluči reći sudbonosno "da". 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Getty Images) +1 Jane Seymour (Foto: Instagram) Celebrity Izgledaju bolje nego ikad: Žena vrač i Sully objavili zajedničku fotku nakon 21 godinu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene