Imaju novi hit?

''Kapetane, hvala'': Atraktivne Učiteljice svoju novu pjesmu posvetile su omiljenim sportašima

Učiteljice (Foto: Instagram) Učiteljice (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Učiteljice (Foto: Instagram) Učiteljice (Foto: Instagram) +0 Učiteljice (Foto: Instagram) Galerija

Učiteljice koje su se proslavile hitovima ''Nema natrag'' i ''Generale'' svojoj su publici pripremile novu glazbenu poslasticu.

Djevojke iz benda Učiteljice tijekom vikenda predstavile su novu pjesmu simboličnog naziva ''Kapetane, hvala''. Njihov novi glazbeni uradak već je poprilično dobro zapažen, za što je zaslužan brži ritam, no i odluka da djevojke pjesmu posvete, kako su napisale na Instagramu, svojim fanovima, ali i omiljenim sportašima – Ivanu Baliću, Luki Modriću i Luki Dončiću.

Pogledaj i ovo showbuzz bezobrazno zgodne Dečki, čuvajte srca! Seksi Učiteljice pokazale kako se to radi

Njihovi obožavatelji oduševljeni su novom pjesmom. Djevojke je prije četiri godine okupio skladatelj Dušan Bačić, koji je autor Severinina hita ''Tarapana''. Publici su se predstavile s pjesmom ''Nema natrag'' koju su snimile s Jasminom Stavrosom, a onda je uslijedio i hit ''Generale'' koji su napravile sa Severinom.

 

A post shared by Učiteljice (@uciteljice) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene