Nakon hita sa Severinom, Učiteljice idu dalje.


Nakon odličnih hit singlova ‘Luda kuća’, ‘Generale’, ‘Nisam ja tvoja učiteljica’, ‘Noći u Brazilu’, ‘Nema natrag’, uslijedio je pravi šok koji su priredile Učiteljice.

Vezani članci dRUMELODY Regionalni multimedijalni umjetnik objavio posebnu videopriču: "Inteligencija je na koljenima" Detour Jedan od najboljih domaćih pop bendova objavio novi hit "Slavlje" kao sjećanje na zajedništvo i bolja vremena

‘Šok’ je naziv nove pjesme koje Učiteljice predstavljaju u cijeloj regiji. I ovoga puta, kao i na svim prethodnim singlovima, za autorski dio zaslužni su Dušan Bačić autor glazbe i teksta, dok je aranžerski dio odlično odradio Bojan Dragojević.

Da šok bude potpuniji, snimio se i video spot pod redateljskom palicom Vedada Jašarevića, a snimalo se u prekrasnoj Grčkoj, točnije na Krfu.

Severina i Učiteljice singlom 'Generale' zavele regiju

‘Na snimanju spota je vladala totalno luda atmosfera. Zabave je bilo na sve strane, a upravo ta atmosfera vidi se u samome spotu. S pjesmom ‘Šok’ najavljujemo koncertnu jesen, ali i album prvijenac koji izlazi krajem godine u izdanju HIT Recordsa’, poručile su Učiteljice.

Pogledajte i novi spot Učiteljica koje su imale hit sa Severinom 'Generale'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook