Intervju sa seksi trojkom

UČITELJICE 'Muškarci su danas hrabri samo na internetu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su zaludile cijelu regiju. Dečki ih posebno vole, a za nas su progovorile o svemu što vas zanima.

Seksi trojka čini sve popularniji ženski bend - 'Učiteljice'. Zgodne dame nedavno su objavile spot za singl 'Dunav', koji su snimale čak u Rumunjskoj. Veliki interes publike bio nam je dovoljan motiv da malo ispitamo 'Učiteljice.'

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Grupa postoji već skoro dvije godine te iz sebe imaju sedam uspješnih singlova, i isto toliko spotova. 'Sjajan je osjećaj kada imate priliku ostvariti svoje snove, a mi ih ostvarujemo kroz Učiteljice', kažu cure. Bend se sastoji od glavnog vokala, Matee Tisaj, koja dolazi iz Kutine i glazbom se bavi oduvijek. Silvia Ivić je, pak, iz Koprivnice i u bendu svira basprim. Jedina Slovenka u bendu jeAna Vurcer, koja je inspirirala i ime benda. Naime, osim što svira violinu, Ana je po profesiji zaista učiteljica.

'Primijetile smo da učiteljice nose sa sobom dozu provokativnosti, te da se generalno dečki vole sjetiti svojih učiteljica u školi i često su bili zaljubljeni u njih, to nam je bilo zanimljivo', kroz smijeh komentiraju cure naziv svog benda.

Iako su jako atraktivne, muških uleta i nemaju baš previše. 'Uleta uvijek ima, a muškarci su danas hrabri najviše preko interneta i društvenih mreža. Uživo baš i nemamo previše udvarača, možda se malo plaše poznatih cura', kažu cure i dodaju da su zaljubljene u glazbu.

Budući da ih je široj publici predstavila suradnja sa Severinom, cure su joj jako zahvalne. Iskustvo snimanja sa njom opisuju lijepim i velikim. 'Ona ima posebne trikove kako biti uvjerljiv u pjesmi i spotu. Čudesna je, uvijek je prelijepa. Trudim se održavati jedan profesionalni nivo naših spotova, kao i ona. Takav pristup je veoma doprinio tome da imamo 60 milijuna pregleda na našim dosadašnjim spotovima', slažu se cure. Ipak, nove duete ne planiraju, već pripremaju prvi album, kojim bi mogle pokoriti regiju.

Osim talenta, nije im na odmet ni seksipil, kojeg imaju u velikim količinama. Ipak, cure smatraju da je to tek segment koji im malo pomaže. 'Svakome je lijepo vidjeti tri mlade cure koje pjevaju i sviraju, tako da sigurno malo pomaže, ali to je sam jedan djelić koji treba uklopiti u cjelinu. Kad staneš na binu, onda je dobar izgled samo jedan mali segment, a presudno je ipak pjevanje i pjesme. Ili znaš ili ne znaš', poručuju cure.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene