Nakon razvoda

I Chris Martin se već viđa s nekim?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon objave da je Gwyneth Paltrow viđena s bivšim dečkom Donovanom Leitchom slijede nove glasine.

Prije samo nekoliko dana stigle su vijesti o razvodu slavnog para - oskarovke Gwyneth Paltrow i pjevača Chrisa Martina. No nitko nije očekivao ovakav razvoj priče.

Pogledaj i ovo Chris Martin, Dakota Johnson (Foto: Profimedia) nije im uspjelo Upoznali su se na njegovu koncertu i odmah se zbližili, no poznatu ljepoticu zamijenio je mnogo mlađom kolegicom

Gwyneth Paltrow viđena je s bivšim dečkom Donovanom Leitchom, a sada stižu vijesti da i Chris ima novu prijateljicu. Iako nije potvrđeno da su u vezi, u ovoj je ljubavnoj zavrzlami očito sve moguće.

Je li Gwyneth Paltrow zaista toliko dosadna?

Chris Martin bio je na kasnom piću s prijateljicom i poznatom  tv voditeljicom Alexom Chung. Njih dvoje upoznalo se na prošlogodišnjem Glastonbury festivalu.

'Došli su do mene na festivalu i pitali me što bih im ja preporučio', rekla je Jessica Goldsack koja je posluživala par na spomenutom festivalu.

Jessica je rekla da su izgledali opušteno i zabavljali se. No, priznaje da nisu izgledali kao par već kao dobri prijatelji, piše Mirror.

Vijest o razvodu Chris i Gwyneth objavljena je na njezinom blogu.
'Na problemima u našem braku radili smo više od godinu dana. Nešto od toga vremena proveli smo zajedno, nešto smo već bili odvojeni. Htjeli smo vidjeti mogu li se stvari između nas popraviti. No, došli smo do zaključka da ćemo ipak krenuti svatko svojim putem iako se i dalje volimo', objasnila je glumica.

'Mi smo i uvijek ćemo biti obitelj, a bliskiji smo nego ikad. Prvenstveno smo roditelji dvoje prekrasne djece te vas molimo da poštujete njihovu, ali i našu privatnost u ovim teškim vremenima. Uvijek smo se trudili našu privatnost čuvati za sebe i nadamo se da će tako i ostati i sada kada smo se odlučili razdvojiti', napisala je.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene